Завдання до директорської контрольної роботи № 3

Додано: 11 грудня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Поверхня торта "Листопад":

варіанти відповідей

заглазурована шоколадною помадою і оздоблена масляним кремом

оздоблена масляним кремом і шоколадом

акуратно залита прозорим желе

Запитання 2

Торт бісквітний "Кавовий" має на розрізі:

варіанти відповідей

три пласти бісквіту просочені сиропом і склеєні кавовим масляним кремом

три пласти бісквіту склеєні полуничним конфітюром

чотири пласти бісквіту просочені кавовим сиропом і склеєні фруктовою начинкою

Запитання 3

Поверхня торта "Шоколадно-вафельний" :

варіанти відповідей

рівномірно покрита шоколадною глазур'ю і оздоблена шоколадом

рівномірно покрита праліне і оздоблена подрібненими горіхами

оздоблена зефірною начинкою і рівномірно посипана цукровою пудрою

Запитання 4

Торт "Чорносмородиновий " має на розрізі:

варіанти відповідей

чотири пісочних коржі, склеєні варенням з чорної смородини, масляним і масляно-шоколадним кремом

три пісочні коржі склеєні конфітюром з чорної смородини і просочені сиропом

чотири пісочні пласти склеєні масляним кремом і желе з чорної смородини

Запитання 5

Бісквітно-кремові торти повинні мати:

варіанти відповідей

круглу форму; на розрізі: два бісквітних пласти склеєні масляним кремом

круглу форму; на розрізі: три бісквітно-яблучних пласти склеєні масляним кремом

круглу форму; на розрізі: два бісквітних пласти склеєні білою помадою

Запитання 6

Зовнішній вигляд торта бісквітного "Подарунковий":

варіанти відповідей

форма кругла чи квадратна; поверхня і бокова сторона обсипані горіхами і цукровою пудрою

форма квадратна; поверхня заглазурована шоколадною помадою і оздоблена масляним кремом

форма кругла; поверхня і бокова сторона оздоблені рожевим масляним кремом

Запитання 7

Тістечко "Бісквітне з масляним кремом, глазуроване помадою" має:

варіанти відповідей

прямокутну форму, два - три пласти бісквіту, просочених сиропом, склеєних фруктовою начинкою

круглу форму, три пласти бісквіту, просочених сиропом, склеєних масляним кремом

квадратну форму, два - три пласти бісквіту, просочених сиропом, склеєних помадою білою основною

Запитання 8

Бісквітне тістечко "Кутики" має:

варіанти відповідей

трикутну форму; чотири пласти бісквітного напівфабрикату світлого і шоколадного, які по черзі склеюють масляним кремом шоколадним

прямокутну форму; три пласти бісквітного напівфабрикату світлого кольору склеюють масляним кремом основним

квадратну форму; чотири пласти бісквітного напівфабрикату шоколадного, які склеюють масляним кремом шоколадним

Запитання 9

Бісквітне тістечко "Рулет з масляним кремом і желе на бічному зрізі має:

варіанти відповідей

чіткі спіралі бісквітного напівфабрикату, змащені масляним кремом; у центрі спіралі - квадратик прозорого желе

чіткі спіралі бісквітного напівфабрикату, змащені масляним кремом; у центрі спіралі - сливове повидло

чіткі спіралі бісквітного напівфабрикату, змащені масляно-шоколадним кремом

Запитання 10

Зовнішній вигляд тістечка " Пісочне з мармеладом і фруктами:

варіанти відповідей

прямокутна форма; складається з двох пісочних пластів, з'єднаних між собою абрикосовим мармеладом; поверхня змащена абрикосовим мармеладом і оздоблена свіжими фруктами

кругла форма; складається з двох пісочних пластів, з'єднаних між собою абрикосовим мармеладом; поверхня заглазурована білою помадою і оздоблена свіжими фруктами

прямокутна форма; складається з трьох пісочних пластів, з'єднаних між собою абрикосовим желе; поверхня змащена абрикосовим мармеладом і оздоблена масляним кремом

Запитання 11

Тістечко "Пісочне з бісквітною решіткою" має:

варіанти відповідей

прямокутну форму; поверхню посипану цукровою пудрою; складається з двох напівфабрикатів: пісочного (основа) і бісквітного у вигляді решітки з прошарком фруктової начинки

квадратну форму; поверхню посипану смаженими горіхами; складається з двох напівфабрикатів: бісквітного (основа) і пісочного у вигляді решітки з прошарком фруктової начинки

прямокутну форму; поверхню посипану бісквітними крихтами; складається з двох напівфабрикатів: пісочного (основа) і бісквітного у вигляді решітки з прошарком масляного крему

Запитання 12

Вимоги до якості пісочного тістечка "Ялинка":

варіанти відповідей

форма трикутна, нагадує конфігурацію ялинки, складається з двох пісочних заготовок, склеєних між собою повидлом, перемішаним з горіхами; консистенція крихка, розсипчаста; поверхня заглазурована шоколадною помадою і посипана цукровою пудрою по трафарету ялинки.

форма трикутна, нагадує конфігурацію ялинки, складається з однієї пісочної заготовки; консистенція крихка, розсипчаста з наявністю подрібнених горіхів; поверхня заглазурована білою помадою і посипана цукровою пудрою по трафарету ялинки.

форма трикутна, нагадує конфігурацію ялинки, складається з трьох пісочних заготовок, склеєних між собою масляним кремом; консистенція ніжна, дрібнопориста; поверхня заглазурована фісташковою помадою і посипана цукровою пудрою по трафарету ялинки.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест