Тести "Локальна мережа. Пошук інформації в мережі Інтернет"

Про матеріал
Перевірка знань за темою "Локальна мережа. Пошук відомостей у мережі Інтернет"
Перегляд файлу

Тести «Локальна мережа. Пошук відомостей в Інтернеті та їх критичне оцінювання»

(Вкажіть, будь ласка, ОДНУ правильну відповідь.

Кожна правильна відповідь – 1 бал).

  1.                   Локальна мережа  - це комп’ютерна мережа, що об’єднує:

а) Комп’ютери та інші пристрої, розміщені на порівняно невеликій відстані один від одного;

б) Локальні комп’ютери для передавання усних повідомлень;

в) Різні комп’ютери, що розміщені на різних відстанях, у тому числі великих?

  1.                   Глобальна мережа – це мережа, що об’єднує:

а) Всі електронні пристрої, які є на підприємстві;

б) електронні пристрої, які  є в країні;

в) окремі комп’ютери, розміщені в різних частинах світу;

г) комп’ютерні мережі та окремі комп’ютери в різних частинах світу.

3. Клієнтом у комп’ютерній мережі називають комп’ютер, який:

а) використовує ресурси сервера;

б) відрізняється від усіх комп’ютерних мереж;

в) є складовою локальної мережі.

4. Пошукові системи – це програми, що:

а) використовуються для пошуку лише малюнків;

б) призначені для пошуку відомостей в Інтернеті за ключовими словами;

в) використовуються лише для пошуку рефератів і книжок.

5. Слова, що відображають основний зміст пошуку і мають міститися на шуканих веб-сторінках називають:

а) визначними;

б) визначальними;

в) пошуковими;

г) ключовими.

6. Найбільш загальновідомою пошуковою системою у світі є:

а) Google;

б) Yandex;

в) Meta.

7. Фрагмент документа (команда, текст, заголовок, зображення, примітка тощо), що посилається на інший елемент у самому документі на інший об’єкт, називається:

а) Інтернетом;

б) гіперпосиланням;

в) веб-сторінкою;

г) веб-сайтом.

8. Група веб-сторінок, що пов’язані гіперпосиланням, мають спільну тематику і належать певному власнику, називається:

а) Інтернетом;

б) гіперпосиланням;

в) соціальною мережею;

г) веб-сайтом.

9. Для перегляду веб-сторінок призначено програми:

а) веб-сайт;

б) браузери;

в) гіперпосилання.

10. Яка з перелічених назв НЕ Є пошуковою системою?

а) Word;

б) Google;

в) Yandex;

г) Meta.

11. Як називається служба Інтернету, за допомогою якої можна знайти потрібну інформацію за ключовими словами?

а) електронна пошта;

б) пошукова система;

в) інтернет-магазин;

г) служба новин.

12. Яка з перелічених назв є українською пошуковою системою?

а) Yahoo;

б) Google;

в) Metа;

г) Yandex.

Тести «Локальна мережа. Пошук відомостей в Інтернеті та їх критичне оцінювання»

ВІДПОВІДІ

  1. А.
  2. Г.
  3. А.
  4. Б.
  5. Г.
  6. А.
  7. Б.
  8. Г.
  9. Б.
  10. А.
  11.  Б.
  12. В.

 

docx
Додано
7 квітня 2020
Переглядів
1124
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку