23 вересня о 18:00Вебінар: Математика на дотик: формати роботи та ідеї завдань для дітей із порушеннями зору

Тести "Життя і творчість Р.Баха "

Про матеріал
Матеріали містять тестові завдання із зарубіжної літератури для 8 класу по творчості Р.Баха
Перегляд файлу

                                            Річард  Дейвіс  Бах

                                               Життя і творчість

                                                       Тести

1. Р.Бах – письменник :

А) американський; Б) англійський  В) австралійський;

2. Народився письменник:

А) 1935 р.; Б) 1936 Р.; В)1937 р.;

3. Р. Бах порівнює життя з:

А) польотом: Б) природою;  В) плаванням;

4. За сімейною легендою рід письменника походить  від  генія музики:

А) Л. Бетховена;  Б) Й. Брамса; В) Й. С. Баха;

5. З дитинства Бах захоплювався:

А) технікою; Б) музикою; В) літаками;

6. Закінчив письменник університет:

А) Кембріджський;  Б) Каліфорнійський; В) Оксфордський;

7. Піднявся в небо Р.  Бах  у:

А) 15р.; Б) 16 р.; В) 17 р.;

8.Розпочав кар'єру військового льотчика у Військово – повітряних силах:

А) Франції; Б) Канади; В) США;

9.Бах закінчив службу у чині :

А) капітана; Б) майора; В) полковника;

10. Головна тема творів Р. Баха – це

А) природа і людина; Б) любов до неба і  польоти;  В) дружба і любов;

11.  Твори Баха порушують питання:

А) філософські; Б) наукові; В) політичні;

12.Бах вважає, що метою життя є пошук:

А) досконалості; Б) істини; В) сенсу буття;

Відповіді: 1А; 2Б; 3А; 4 В;5В; 6Б; 7В; 8А; 9Б; 10А; 11Б;  12А;

 

docx
Додано
23 червня
Переглядів
105
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку