Перелік запитань та відповідей
для тестового опитування з теми:
«Приготування холодних страв і закусок»
№ п/п |
Запитання |
Текст відповіді |
Вірність |
1 |
В якому цеху готують салати? |
|
-
+
- |
2 |
Оброблену зелень зберігають: |
|
+
-
- |
3 |
Напівфабрикати для холодних страв зберігають при температурі: |
|
-
-
+ |
4 |
Компоненти для салатів з’єднують і заправляють: |
|
+
-
- |
5 |
Заливні страви зберігають при температурі: |
|
-
+
- |
6 |
Заливні страви зберігають: |
|
-
+
- |
7 |
Як називають закусочні бутерброди? |
|
+
-
- |
8 |
Як називають закриті бутерброди? |
|
+
-
- |
9 |
Товщина нарізаних продуктів для відкритих бутербродів: |
|
+
-
- |
10 |
До банкетних закусок належать: |
|
-
+
- |
11 |
Салати із сирих овочів: |
|
+
-
-
|
12 |
Заправлені салати з сирих овочів підлягають реалізації протягом |
|
-
-
+ |
13 |
Заправлені салати з варених овочів підлягають реалізації протягом |
|
-
-
+ |
14 |
В який із цих салатів додають свіжі яблука? |
|
-
+ - |
15 |
До якої групи салатів належить «Салат столичний» |
|
-
-
+ |
16 |
До складу салату м’ясного зі свіжими огірками входить м’ясо… |
|
-
+
-
|
17 |
Солити і перчити салати необхідно… |
|
-
-
+ |
18 |
Салати прикрашають продуктами: |
|
+
-
- |
19 |
До складу заправки салатної входять: |
|
-
+
- |
20 |
Температура подавання холодних страв і закусок: |
|
-
+
- |
21 |
Щоб яблуко не потемніло під час приготування салату, його потрібно: |
|
-
+
- |