13 травня о 18:00Вебінар: Як навчати майбутніх програмістів: практичні кейси для уроків інформатики

Тестові завдання по модулю "Легка атлетика" для учнів 7 - 9 класів

Про матеріал
Тестові завдання допоможуть вчителеві оцінить знання з теоретичної частини уроку фізичної культури по модулю "Легка атлетика"
Перегляд файлу

Тестові завдання для перевірки теоретичних знань

по модулю «Легка атлетика» для учнів 7 – 9 класів

 

  1. Яка форма одягу легкоатлета під час змагань?

А. майка, труси, кеди;

Б. футболка, труси, буци;

В. спортивний костюм;

 

  1. Із скількох фаз складається стрибок у довжину з розбігу?

А. 3;

Б. 4;

В. 5;

 

  1. Який біг вважається спринтерським бігом (біг на короткій дистанції)

А. 80 м, 100 м;

Б. 800 м, 1000м;

В. 400 м, 800 м;

 

  1. В якій країні народилася легка атлетика;

А. Англія;

Б. Греція;

В. Франція;

 

  1. Із яких фаз складається біг на короткій дистанції?

А. старт, стартовий розбіг, біг по дистанції, фінішування;

Б. старт, фінішування;

В. стартовий розбіг, біг по дистанції, фінішування;

 

  1. Де і коли було проведено першу Київську спортивну олімпіаду з легкої атлетики?

А. у Львові у 1913р.;

Б. у Києві у 1913 р.;

В. у Харкові у 1913 р.;

 

  1. У якому старті немає команди «Увага!»

А. у низькому;

Б. у високому;

В. в жодному;

 

  1. Для якого бігу використовують колодки?

А. на довгій дистанції;

Б. на жодній;

В. на короткій дистанції;

 

  1. Королевою спорту вважають?

А. гімнастику;

Б. фігурне катання;

В. легку атлетику;

 

  1.  Біг на довгій дистанції складається з таких фаз:

А. низького старту та фінішу;

Б. високого старту, бігу по дистанції, фінішування;

В. низького старту, стартового розгону, бігу по дистанції, фінішування;

 

  1.  Види змагань, які не належать до легкої атлетики?

А. стрибки;

Б. плавання;

В. метання;

 

  1.  Найбільш зручним положенням для початку бігу на короткій дистанції є:

А. упор присівши;

Б. низький старт;

В. високий старт;

 

 

 

 

 

 

Відповіді на питання до модуля «Легка атлетика»

 

  1. А.
  2. Б.
  3. А.
  4. Б.
  5. А.
  6. Б.
  7. Б.
  8. В.
  9. В.
  10. Б.
  11. Б.
  12. Б.
docx
Додав(-ла)
Тешнер Оксана
Додано
28 березня
Переглядів
269
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку