Тестові завдання з інформатики "За допомогою комп’ютерної програми MyTest X"

Про матеріал
Головним структурним елементом для кожного уроку, так і для всього навчального процесу навчання, є перевірка та корекція знань учнів. Одним із напрямків новітніх технологій є вдосконалення тестових вправ. Різнорівневі тестові завдання з інформатики створені за допомогою комп'ютерної програми MyTest X.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Збірник

різнорівневих   завдань

для  контролю  знань

з  інформатики

 

за допомогою компютерної програми MyTest X

 

 

Єремічук 

     Інна Миколаївна

 

 


Результат пошуку зображень за запитом "кліпарти інформатика"Зміст

Вступ

  1. Текстовий редактор Microsoft Word
  2. Комп’ютерні презентації  Microsoft PowerPoint»
  3. Глобальна комп’ютерна мережа Інтернет
  4. Табличний процесор  Microsoft Excel
  5. Бази даних. Системи управління базами даних
  6. Основи алгоритмізації та мови програмування.
  7. Правильні варіанти відповідей

Висновки

Бібліографія

Результат пошуку зображень за запитом "кліпарти інформатика"

Вступ

Головним структурним елементом для кожного уроку, так і для всього навчального процесу навчання, є перевірка та корекція знань учнів. Одним    із напрямків новітніх технологій є вдосконалення тестових вправ. Різнорівневі тестові завдання з інформатики створені  за допомогою комп'ютерної програми MyTest X.

MyTest X це - система програм для створення та проведення комп'ютерного тестування, збору та аналізу результатів, виставлення оцінки за вказаною в тесті шкалою.

Дана програма MyTest X працює з дев'ятьма типами завдань: вибір одного, вибір кількох, вказівка послідовності, співвідношення, вказівка істинності    чи хибності тверджень, ручне введення числа (чисел), ручне введення тексту, вибір місця на зображенні, перестановка букв. Завдання типу так чи ні легко можна отримати, використовуючи тип з одиночним вибором. У тесті можна використовувати будь-яку кількість будь-яких типів, можна тільки один, можна і всі відразу.

Програма складається з трьох модулів: Модуль тестування (MyTestStudent), Редактор тестів (MyTestEditor) та Журнал тестування (MyTestServer). Також є додатковий модуль MyTestBuilder для створення автономних тестів в форматі exe.

Модуль тестування (MyTestStudent) дозволяє відкрити або отримати    по мережі файл з тестом і пройти тестування. Хід тестування, сигналізація про помилки, спосіб виведення результату тестування залежить від параметрів тесту, заданих в редакторі.

Для створення тестів є зручний редактор тестів (MyTestEditor).              За допомогою якого можна створити або новий тест, або змінити існуючий. Так само в редакторі настроюється процес тестування: порядок завдань           і варіантів, обмеження часу, шкала оцінювання та багато іншого.

Журнал тестування (MyTestServer) дозволяє організувати тестування більш зручним чином. За допомогою нього можна роздавати файли з тестами по мережі, отримувати результати з усіх комп'ютерів тестованих                         і аналізувати їх у зручному вигляді.

У програмі є великі можливості форматування тексту питань і варіантів відповіді. Ви можете визначити шрифт, колір символів і фону, використовувати верхній і нижній індекс, розбивати текст на абзаци                 і застосовувати до них розширене форматування, використовувати списки, вставляти малюнки і формули.

Програма підтримує декілька незалежних один від одного режимів: навчальний, штрафний, вільний і монопольний. У навчальному режимі тестованого виводяться повідомлення про його помилки, може бути показано вступ і пояснення до завдання. У штрафному режимі за невірні відповіді у тестованого віднімаються бали і можна пропустити завдання (бали не додаються і не віднімаються). У вільному режимі тестований може відповідати на питання в будь-якій послідовності, переходити (повертатися) до будь-якого питання самостійно. У монопольному режимі вікно програми займає весь екран і його неможливо згорнути.

Параметри тестування, завдання, звуки та зображення до завдань для кожного окремого тесту - все зберігається в одному файлі тесту. Ніяких баз даних, ніяких зайвих файлів - один тест - один файл. Файл з тестом зашифрований і стиснутий.

За допомогою програм MyTest X ви можете організувати як локальне так і мережеве тестування. При мережевому тестуванні результати тестування можуть бути передані по мережі в модуль Журнал, а можуть бути відправлені по електронній пошті.

При неможливості провести комп'ютерне тестування з електронного тесту можна швидко сформувати і роздрукувати "паперовий" тест.

Тестова перевірка дозволяє: раціонально використовувати час уроку; охоплювати великий обсяг матеріалу; одночасну перевірку знань учнів усієї групи, формувати мотивацію для підготовки до кожного уроку; суб’єктивність у виставленні оцінок.

Структура тесту та форми тестових завдань

Кожна тема з інформатики складається з двох варіантів, де загальна кількість завдань тесту становить 12. Зміст тесту відповідає програмі               з інформатики. Специфікація тесту з інформатики для контролю знань (тематична атестація) передбачає наявність у тесті різнорівневих завдань, характеристику яких наведено далі.

  1.               Завдання з вибором однієї правильної відповіді. Завдання складається із запитання та п’яти варіантів відповідей, серед яких лише один правильний. Завдання вважається виконаним правильно, якщо учень вибрав правильний варіант відповіді, і оцінюється 0 або 1 тестовим балом.

Завдання вважається виконаним неправильно, якщо а) позначено неправильний варіант відповіді; б) позначено два або більше варіантів відповіді, навіть якщо поміж них є правильний; в) не позначено жодного варіанта відповіді взагалі.

  1.               Завдання на встановлення відповідності. Завдання складається      з вказівки, що необхідно зробити, та поданої у двох колонках інформації, яку позначено цифрами (праворуч) і літерами (ліворуч). При виконанні завдання необхідно встановити відповідність інформації, позначеної цифрами                і літерами, - утворити логічні пари.

Завдання вважається виконаним правильно, якщо учень обрав правильну цифру (від 1 до 5) у тестовій програмі навпроти кожної літери    (від А до Д), і оцінюється 0 або 1, 2, 3, 4, 5 тестовими балами.

  1.               Завдання з вибором декількох правильних відповідей. Завдання складається із запитання та п’яти варіантів відповідей, серед яких два, три або чотири правильних. Завдання вважається виконаним правильно, якщо учень обрав декілька варіантів відповідей та оцінюється 0 або 1, 2, 3, 4 тестовими балами.
  2.               Завдання скласти слово з букв скориставшись підказкою. Завдання складається з набору літер, де потрібно скласти правильне слово. Завдання вважається виконаним правильно, якщо учень склав слово                 і оцінюється 0 або 1 тестовим балом.
  3.               Завдання вказати місце на зображенні. Завдання складається      з декількох зображень, де учень повинен обрати правильне місце                    на зображенні.  Виконавши завдання можна отримати 0 або 1 тестовий бал.

Шлях проходження комп’ютерного тестування: Відкрити папку MyTest XMyTestStudent (відкривається діалогове вікно) → Файл → Відкрити → Обрати тест з відповідної теми.

 

 


http://st03.kakprosto.ru/tumb/680/images/article/2011/10/11/1_52552c912807652552c91280b4.pngТема: "Текстовий процесор Word"

Варіант №1

Завдання №1

Основні можливості текстового редактора:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

редагування та форматування тексту

Б)

 

створення мультимедіа

В)

 

створення графіки

Г)

 

створення презентації

Д)

 

створення списків

 

Завдання №2

Якого елементу вікна немає в текстовому редакторі?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

рядок стану

Б)

 

стрічка з вкладками

В)

 

панель швидкого доступу

Г)

 

рядок формул

Д)

 

робоча область

 

Завдання №3

В якій вкладці задаються поля та орієнтація сторінки?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

вкладка Вигляд

Б)

 

вкладка Розмітка сторінки

В)

 

вкладка Файл

Г)

 

вкладка Вставлення

Д)

 

вкладка Основне

 

Завдання №4

Відформатований певним чином документ-заготовка, який зберігається в окремому файлі та використовується як основа для створення нових документів певного типу – це…

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Шаблон

Б)

 

Колонтитул

В)

 

Текст

Г)

 

Примітка

Д)

 

Мультимедіа

 

Завдання №5

Вказати способи створення таблиці:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

вкладка Вставлення - Таблиця - Вставлення таблиці

Б)

 

вкладка Вставлення - Таблиця - Накреслити таблицю

В)

 

вкладка Вставлення - Таблиця - Зобразити таблицю...

Г)

 

вкладка Вставлення - Таблиця - Вставити таблицю...

Д)

 

вкладка Основне - Таблиця - Вставити таблицю...

 

Завдання №6

Вказати способи створення списків:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

вкладка Нумерація  - Основне

Б)

 

вкладка Основне - Маркери

В)

 

вкладка Основне - Нумерація

Г)

 

вкладка Вставлення - Нумерація

Д)

 

вкладка Основне - Багаторівневий

 

Завдання №7

Вказати основні параметри сторінки:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

розмір

Б)

 

орієнтація

В)

 

тип

Г)

 

поля

Д)

 

накреслення

 

Завдання №8

Вказати призначення кнопок:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

1)

колір шрифту

Б)

 

2)

тип шрифту

В)

 

3)

відобразити всі знаки

Г)

 

4)

вирівнювання

Д)

 

5)

міжрядковий інтервал

 

Завдання №9

Вказати параметри шрифту:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

розмір

Б)

 

тип

В)

 

поля

Г)

 

стиль

Д)

 

орієнтація

 

Завдання №10

Вказати призначення кнопки:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

1)

межі

Б)

 

2)

 таблиця

В)

 

3)

затінення

Г)

 

4)

фігури

Д)

 

5)

нумерація

 

Завдання №11

Вказати кнопки збільшення/зменшення рівня відступу абзацу для багаторівневого списку:

Вкажіть місце на зображенні:

Завдання №12

Вказати назву вкладки, поданої на зображенні:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Основне

Б)

 

Файл

В)

 

Вставлення

Г)

 

Розмітка сторінки

Д)

 

Вигляд

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://st03.kakprosto.ru/tumb/680/images/article/2011/10/11/1_52552c912807652552c91280b4.pngТема: "Текстовий процесор Word"

Варіант №2

Завдання №1

Способи завантаження програми Microsoft Word:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

З панелі задач

Б)

 

З папки Документи

В)

 

Ярлик програми на робочому столі

Г)

 

Пуск - Програми – Стандартні - Microsoft Word

Д)

 

Пуск - Програми - Microsoft Office  - Microsoft Word

 

Завдання №2

Видалення, додавання символів чи виправлення помилок це...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

фільтрування

Б)

 

редагування

В)

 

копіювання

Г)

 

форматування

Д)

 

сортування

 

Завдання №3

Тип, стиль, розмір, колір, ефекти - це параметри ...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

картинки

Б)

 

об'єктів

В)

 

тексту

Г)

 

списку

Д)

 

таблиці

 

Завдання №4

Вказати основні види списків:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

багаторівневий

Б)

 

цифровий

В)

 

нумерований

Г)

 

текстовий

Д)

 

маркірований

 

Завдання №5

Процес перетворення зовнішнього вигляду тексту це...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

виділення тексту

Б)

 

зміна тексту

В)

 

форматування тексту

Г)

 

редагування тексту

Д)

 

копіювання тексту

 

Завдання №6

Вказати параметри форматування абзаців:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

вирівнювання

Б)

 

ефекти

В)

 

міжрядковий інтервал

Г)

 

розмір

Д)

 

інтервал

 

Завдання №7

Вказати відповідність вкладок і команд:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

Файл

1)

шрифт

Б)

 

Вставлення

2)

лінійка

В)

 

Вигляд

3)

зберегти як

Г)

 

Розмітка сторінки

4)

фігури

Д)

 

Основне

5)

параметри сторінки

 

Завдання №8

Вибрати розширення текстових файлів:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

.txt

Б)

 

.jpg

В)

 

.bmp

Г)

 

.docх

Д)

 

.xls

 

Завдання №9

Вказати призначення кнопок панелі швидкого доступу:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

1)

попередній перегляд і друк

Б)

 

2)

відкрити

В

 

3)

створити

Г)

 

4)

скасувати

Д)

 

5)

зберегти

 

Завдання №10

Вказати кнопку вставлення рисунка з файла:

Вкажіть місце на зображенні:

 

Завдання №11

Як задати табуляцію?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Абзац - Табуляція...

Б)

 

Вставлення - Табуляція...

В)

 

Табуляція... - Абзац

Г)

 

Стилі - Табуляція...

Д)

 

Шрифт - Табуляція...

 

 

Завдання №12

Вказати способи збереження документа:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Файл - Зберегти як...

Б)

 

Основне - Зберегти як...

В)

 

При закритті документа

Г)

 

Файл - Зберегти

Д)

 

Файл - закрити

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://officebesplatno.com/powerpoint.pngТема: "Комп’ютерні презентації.           Програма MS PowerPoint"

Варіант №1

Завдання №1

Комбінування різних форм представлення інформації на одному носієві, наприклад текстової, звукової і графічної, або анімації  і відео, це ...

Складіть слово із букв:

МЛУДІЬТМИАЕ

>>

 

 

Завдання №2

Набір слайдів і спецефектів, текстовий та мультимедійний вміст, що зберігаються в одному файлі це ...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

анімація

Б)

 

презентування

В)

 

шоу

Г)

 

кліп

Д)

 

мультимедійна презентація

 

Завдання №3

Файли програми Microsoft Power Point мають розширення:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

.ppt

Б)

 

.doc

В)

 

.pptx

Г)

 

.rtt

Д)

 

.http

 

Завдання №4

Презентація Microsoft РоwerPoint складається елементів:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

картинка

Б)

 

слайд

В)

 

аркуш

Г)

 

кліп

Д)

 

лист

 

Завдання №5

Якого елемента немає у вікні програми РоwerPoint?

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

панель швидкого доступу

Б)

 

рядок запиту 

В)

 

панелі інструментів

Г)

 

рядок формул

Д)

 

стрічка з вкладками

 

Завдання №6

Вказати способи створення слайдів:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Кнопка вкладки Основне

Б)

 

Ctrl+M

В)

 

Кнопка вкладки Вставлення

Г)

 

Клавіша Enter

Д)

 

Команда контекстного меню Створити слайд

 

Завдання №7

Розмітка слайда змінюється командами:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Макет

Б)

 

Створити слайд

В)

 

Вставити

Г)

 

Сторінки нотаток

Д)

 

Параметри сторінки

 

Завдання №8

Вказати режими перегляду презентації:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

складний

Б)

 

надзвичайний

В)

 

показ слайдів

Г)

 

сортувальник слайдів

Д)

 

звичайний

 

Завдання №9

 Анімація застосовується до слайдів та об'єктів командами вкладки...

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Вигляд

Б)

 

Перехід

В)

 

Основне

Г)

 

Анімація

Д)

 

Конструктор

 

Завдання №10

Вказати назву вкладки для вибору команди застосування різного часу   до слайдів:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Вигляд

Б)

 

Показ слайдів

В)

 

Переходи

Г)

 

Основне

Д)

 

Анімація

 

Завдання №11

Вказати команди застосування автоматичної зміни слайдів:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

змінити порядок відображення анімації

Б)

 

настроювання часу

В)

 

зміна слайда

Г)

 

попередній перегляд

Д)

 

клацання кнопки миші

 

 

Завдання №12

Вказати вкладку застосування оформлення теми слайдів:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Вигляд

Б)

 

Показ слайдів

В)

 

Конструктор

Г)

 

Переходи

Д)

 

Файл

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://officebesplatno.com/powerpoint.pngТема: "Комп’ютерні презентації.              Програма MS PowerPoint"

Варіант №2

Завдання №1

набір слайдів і спецефектів (слайд-шоу), текстовий вміст презентації, нотатки доповідача, а також роздатковий матеріал для аудиторії, що зберігається в одному файлі - це

Складіть слово із букв:

ЕЗЕПРНТІЯЦА МЬТУЛИМЙАНЕДІ

>>

 

 

Завдання №2

За допомогою якої кнопки панелі інструментів Стандартна  можна відкрити файл презентації ?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

k1

Б)

 

k5

В)

 

k4

Г)

 

k3

Д)

 

k11

 

Завдання №3

Що з наведеного нижче є основним елементом слайдової презентації?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Слайд  

Б)

 

Заголовок

В)

 

Нотатки

Г)

 

Кнопка

Д)

 

Рисунок

 

Завдання №4

Існують види  комп’ютерних презентацій:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

слайдова презентація     

Б)

 

потокова презентація

В)

 

робоча презентація

Г)

 

текстова презентація

Д)

 

локальна презентація

 

Завдання №5

Якого елемента немає у вікні програми РоwerPoint?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

панель швидкого доступу

Б)

 

рядок формул

В)

 

панелі інструментів

Г)

 

закладки слайди і структура

Д)

 

стрічка з вкладками

 

Завдання №6

За допомогою якої кнопки панелі інструментів Малювання  можна додати організаційну діаграму  на слайд:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

 

Б)

 

k12

В)

 

k11

Г)

 

k10

Д)

 

k9

 

Завдання №7

Розмітка слайда змінюється командами:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Вставити

Б)

 

Сторінки нотаток

В)

 

Макет

Г)

 

Створити слайд

Д)

 

Параметри сторінки

 

Завдання №8

 Анімація застосовується до слайдів та об'єктів командами вкладки...

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Вигляд

Б)

 

Основне

В)

 

Перехід

Г)

 

Анімація

Д)

 

Конструктор

Завдання №9

Вказати режими перегляду презентації:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

звичайний

Б)

 

надзвичайний

В)

 

показ слайдів

Г)

 

сортувальник слайдів

Д)

 

складний

 

Завдання №10

Вказати команди застосування автоматичної зміни слайдів:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

змінити порядок відображення анімації

Б)

 

настроювання часу

В)

 

зміна слайда

Г)

 

попередній перегляд

Д)

 

клацання кнопки миші

 

Завдання №11

Встановити відповідність команди і вкладки:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

Рисунок

1)

Формат

Б)

 

Стилі фігур

2)

Вставлення

В)

 

Теми

3)

Файл

Г)

 

Створити

4)

Конструктор

Д)

 

Сортувальник слайдів

5)

Вигляд

 

Завдання №12

Відео та аудіо додаються у вкладці ...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Переходи

Б)

 

Вставлення

В)

 

Показ слайдів

Г)

 

Основне

Д)

 

Файл

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://image.zn.ua/media/images/original/Sep2014/97924.jpgТема: "Глобальна комп’ютерна

мережа Internet"

Варіант №1

Завдання №1

Два і більше об'єднаних між собою каналами зв'язку комп'ютери, називаються...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

об'єднання

Б)

 

клас

В)

 

сукупність

Г)

 

мережа

Д)

 

спільнота

 

Завдання №2

Встановити відповідність протоколу і служби:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

TCP

1)

протокол передачі гіпертексту

Б)

 

IP

2)

протокол електронної пошти

В)

 

http

3)

протокол передачі файлів

Г)

 

SMTP, POP3

4)

транспортний протокол передачі даних

Д)

 

FTP

5)

протокол Internet (адресний)

 

Завдання №3

Вказати правильні записи адреси електронної пошти:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

логін@ім'я поштового серверу

Б)

 

логін@ім'я браузера

В)

 

ім'я користувача@ім'я поштового серверу

Г)

 

ім'я поштового серверу@логін

Д)

 

ім'я поштового серверу@логін користувача

 

Завдання №4

Вказати відповідність служб і їх призначення:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

файлові архіви (FTP)

1)

передача файлів між комп'ютерами

Б)

 

електрона пошта

2)

спілкування в режимі реального часу

В)

 

WWW (World Wide Web)

3)

обмін електронними листами

Г)

 

 UseNet (новини або телеконференції)

4)

пересилання новин, обговорення повідомлень

Д)

 

інтерактивне спілкування ICQ, Skype

5)

інформаційний простір сукупності Web-сторінок

 

Завдання №5

Набір правил  і угод для обміну інформацією між комп'ютерами               в мережі це...

Складіть слово із букв:

ОТОРПОЛК

>>

 

 

 

Завдання №6

Доменна адреса ресурсу називається...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

ТСР/ІР

Б)

 

DNS-сервер

В)

 

URL-сервер

Г)

 

URL-адреса

Д)

 

URL-запис

 

Завдання №7

Організація, яка за певну плату надає доступ до мережі Internet, це ...

Складіть слово із букв:

ЕРОДВРЙАП

>>

 

Завдання №8

Як називається комп'ютер в мережі, який надає ресурси?

Запишіть відповідь:

1)

Відповідь:

 

Завдання №9

Ресурси мережі Internet, це...

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

запити

Б)

 

звіти

В)

 

гіпертекстові сторінки

Г)

 

файли

Д)

 

дані

Завдання №10

Вказати програми браузери:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Opera

Б)

 

Outlook Express

В)

 

Google Chrome

Г)

 

Internet Explorer

Д)

 

Gmail

Завдання №11

Спосіб організації тексту, графіки чи інших даних, у якому елементи даних пов'язані між собою посиланнями, це...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

гіперзвук

Б)

 

гіпертекст

В)

 

довідник

Г)

 

текст

Д)

 

зв'язок

Завдання №12

Вказати вірний запис ІР-адреси комп'ютера:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

192/168/100/33

Б)

 

192,168,100,33

В)

 

192.168.100.33

Г)

 

АА.ББ.СС.РР

Д)

 

192.168.АА.33

 

http://image.zn.ua/media/images/original/Sep2014/97924.jpgТема: "Глобальна комп’ютерна

мережа Internet"

 

Варіант №2

 

Завдання №1

Сукупність гіпертекстових сторінок, називається...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Web-документ

Б)

 

гіпертекст

В)

 

Web-сайт

Г)

 

Web-браузер

Д)

 

Web-сервіс

 

Завдання №2

Вказати види мереж за територіальним призначенням:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

глобальна

Б)

 

місцева

В)

 

звичайна

Г)

 

локальна

Д)

 

службова

 

Завдання №3

Вказати відповідність служб і їх призначення: 

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

файлові архіви (FTP)

1)

передача файлів між комп'ютерами

Б)

 

електрона пошта

2)

спілкування в режимі реального часу

В)

 

WWW (World Wide Web)

3)

обмін електронними листами

Г)

 

 UseNet (новини або телеконференції)

4)

пересилання новин, обговорення повідомлень

Д)

 

інтерактивне спілкування ICQ, Skype

5)

інформаційний простір сукупності Web-сторінок

 

 

Завдання №4

Програма для перегляду Web-сторінок, це ...

Запишіть відповідь:

1)

Відповідь:

 

 

Завдання №5

Як називається комп'ютер в мережі, що використовує ресурси?

Складіть слово із букв:

ЄЛКІНТ

>>

 

 

Завдання №6

Програми для роботи з електронною поштою:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Mozilla Thunderbird

Б)

 

Internet Explorer

В)

 

The Bat

Г)

 

Microsoft Outlook

Д)

 

Opera

 

Завдання №7

Вказати способи підключення до мережі Internet:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

WiFi (3G)

Б)

 

браузер

В)

 

виділена лінія (кабель)

Г)

 

телефонна лінія (модем)

Д)

 

ІР-адреса

 

Завдання №8

URL-адреса ресурсу вводиться:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

рядок меню

Б)

 

рядок адреси

В)

 

на панелі інструментів

Г)

 

рядок стану

Д)

 

рядок формул

 

Завдання №9

Мережа, що об’єднує комп'ютери по всьому світу називається...

Складіть слово із букв:

БОАГНЬАЛЛ

>>

 

Завдання №10

Вказати відповідність типу доменних імен:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

.org

1)

США

Б)

 

.us

2)

некомерційна організація

В)

 

.net

3)

Україна

Г)

 

.ua

4)

організації мережі

Д)

 

.com

5)

комерційні організації

 

Завдання №11

Який вид не відноситься до бездротових мереж?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

глобальні мережі (GPRS)

Б)

 

локальні мережі (Wi-Fi)

В)

 

мережі масштабу міста (WiMAX)

Г)

 

персональні мережі (Bluetooth)

Д)

 

глобальна мережа Internet

 

Завдання №12

Набір правил і угод для обміну інформацією між комп'ютерами         в мережі це...

Складіть слово з букв:

ЛПРКООТО

>>

 

http://itlife.kiev.ua/images/errors/Exel.pngТема: "Табличний процесор Microsoft Excel"

Варіант №1

Завдання №1

Відносна адреса комірки позначається...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

АА

Б)

 

DD

В)

 

В1

Г)

 

Д)

 

12

 

Завдання №2

Стовпчики таблиці позначаються…

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

     Арабськими цифрами

Б)

 

Латинськими літерами

В)

 

Римськими цифрами

Г)

 

Символами

Д)

 

Формулами

 

Завдання №3

Перелічити елементи вікна Microsoft Excel:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

рядок адрес

Б)

 

рядок формул

В)

 

робоча область

Г)

 

рядок запиту

Д)

 

рядок назви

 

Завдання №4

В якому рядку відображається вміст комірок?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

стану

Б)

 

знаків

В)

 

адрес

Г)

 

формул

Д)

 

завдань

 

Завдання №5

Діаграма створюється командами з вкладки:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Основне

Б)

 

Дані

В)

 

Файл

Г)

 

Вставлення

Д)

 

Формули

Завдання №6

Клавіша введення результату для обчислення формули

Складіть слово із букв:

RETNE

>>

 

Завдання №7

Вказати відповідність значення функцій:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

СЕРЕДНЄ ЗНАЧЕННЯ

1)

PRODUCT

Б)

 

CУММА

2)

IF

В)

 

ЯКЩО

3)

AVERAGE

Г)

 

ДОБУТОК

4)

SUM

Д)

 

ОКРУГЛИТИ

5)

ROUND

 

Завдання №8

При створенні діаграми вказується:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

розмір діаграми

Б)

 

тип діаграми

В)

 

легенда

Г)

 

діапазон даних

Д)

 

назва діаграми

Завдання №9

Як змінити напрям тексту та встановити переноси по словах?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Формат клітинок - Межа

Б)

 

Формат клітинок - Вирівнювання

В)

 

Формат клітинок - Шрифт

Г)

 

Формат клітинок - Число

Д)

 

Формат клітинок - Видозміна

 

Завдання №10

Що означає знак

Складіть слово із букв:

ВЦТ АКНКСУВФАІЇ

>>

 

 

Завдання №11

Як задати ширину стовпців MS Excel?

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Шрифт -> Ширина стовпця...

Б)

 

Вкладка Основне - Формат -> Ширина стовпця...

В)

 

Вкладка Вставлення -> Ширина стовпця

Г)

 

ПКМ на назві стовпця -> Ширина стовпця…

Д)

 

Подвійне клацання ЛКМ на назві стовпця

 

Завдання №12

Абсолютна адреса комірки позначається...

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

А:А:

Б)

 

$В$1

В)

 

%1В

Г)

 

&1&2

Д)

 

!D!D

 

http://itlife.kiev.ua/images/errors/Exel.pngТема: "Табличний процесор Microsoft Excel"

Варіант №2

 

Завдання №1

Рядки таблиці позначаються…

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

     Символами

Б)

 

Арабськими цифрами

В)

 

Літерами

Г)

 

Формулами

Д)

 

Римськими цифрами

 

Завдання №2

Формула починається зі знаку …

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

=>

Б)

 

:

В)

 

:=

Г)

 

-

Д)

 

=

 

Завдання №3

Як позначається діапазон комірок?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

С3:Р7

Б)

 

В2-С12

В)

 

А1/А10

Г)

 

К1^Т5

Д)

 

К1;Т5

 

Завдання №4

Яка клавіша застосовується при створенні нумерованого списку?

Складіть слово із букв:

TRLC

>>

 

 

Завдання №5

Для обрахунку добутку чисел в комірках А1 та В1 в комірці С1 необхідно ввести формулу:

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

=В1+А1

Б)

 

А1*В1=

В)

 

 =А1*В1

Г)

 

С1=А1*В1

Д)

 

=А1/В1

Завдання №6

Діаграма форматується командами таких вкладок:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Конструктор

Б)

 

Макет

В)

 

Розмітка сторінки

Г)

 

Формат

Д)

 

Основне

Завдання №7

Вказати відповідність, що означає знак:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

+

1)

Маркер автозаповнення

Б)

 

2)

Активна комірка

В)

 

3)

Копіювання вмісту комірок

Г)

 

4)

Виділення діапазону комірок

Д)

 

5)

Переміщення вмісту комірок

 

Завдання №8

Як застосувати зовнішні або внутрішні межі, тип або колір лінії?

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

Формат клітинок - Шрифт

Б)

 

Формат клітинок - Межа

В)

 

Формат клітинок - Видозміна

Г)

 

Формат клітинок - Візерунки

Д)

 

Формат клітинок - Вирівнювання

 

Завдання №9

Які дії виконує дана кнопка ?

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

скасувати об'єднання

Б)

 

записати текст по центру

В)

 

розділили клітинки

Г)

 

об'єднати клітинки

Д)

 

записати текст по ширині

 

Завдання №10

Вираз в  MS Excel який починається зі знаку "=" називається...

Складіть слово із букв:

ФУОРМЛА

>>

 

 

Завдання №11

Вказати основні категорії функцій:

Виберіть декілька із 5 варіантів відповіді:

А)

 

статистичні

Б)

 

мішані

В)

 

логічні

Г)

 

звичайні

Д)

 

математичні

 

Завдання №12

Абсолютна адреса комірки задається функціональною клавішею ... 

Виберіть один із 5 варіантів відповіді:

А)

 

F7

Б)

 

F4

В)

 

F2

Г)

 

F1

Д)

 

F9

 

http://officebesplatno.com/access.pngТема: "Бази даних. Системи управління базами даних Microsoft Access"

Варіант №1

Завдання №1

Набір систематизованої і взаємозв'язаної інформації з певної предметної області це...

Складіть слово з букв:

 АДХИАНБАЗ

>>

 

 

Завдання №2

Які існують типи баз даних?

Виберіть декілька з 5 варіантів відповіді:

А)

 

ієрархічна

Б)

 

базова

В)

 

реляційна

Г)

 

мережева

Д)

 

звичайна

 

Завдання №3

Спеціальний пакет програм, що забезпечує створення, супроводження і використання баз даних багатьма користувачами це ...

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

СУБД

Б)

 

УБД

В)

 

БД

Г)

 

СУБД 1

Д)

 

СУБІ

 

Завдання №4

Вказати розширення файлу бази даних:

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

.xls

Б)

 

.bmp

В)

 

.mdb

Г)

 

.docs

Д)

 

.gif

 

Завдання №5

Рядок у Microsoft Access називається...

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

запис

Б)

 

клітинка

В)

 

запит

Г)

 

стовпчик

Д)

 

горизонталь

 

Завдання №6

Це основний об'єкт бази даних, призначений для збереження даних

Складіть слово з букв:

ЦЛАБЯИТ

>>

 

 

 

Завдання №7

Об'єкт, що відображає дані з таблиць чи запитів та дозволяє переглядати, редагувати дані

Складіть слово з букв:

МРОФА

>>

 

 

Завдання №8

Вказати способи створення таблиці БД Access:

Виберіть декілька з 5 варіантів відповіді:

А)

 

переміщення даних

Б)

 

режим таблиці

В)

 

режим заміни

Г)

 

режим конструктора

Д)

 

копіювання даних

 

Завдання №9

Вказати в якому режимі задаються тільки назви полів та тип даних

Вкажіть місце на зображенні:

 

Завдання №10

Встановити відповідність кнопки і команди:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

1)

створити таблицю

Б)

 

2)

видалити

В)

 

3)

режим таблиці

Г)

 

4)

ідентифікатор полів

Д)

 

5)

режим конструктора

 

Завдання №11

Вказати способи створення форм:

Вкажіть місце на зображенні:

 

Завдання №12

Якого типу даних у БД Access не існує:

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

текстовий

Б)

 

символьний

В)

 

числовий

Г)

 

автонумерація

Д)

 

грошовий

 

 

 

http://officebesplatno.com/access.pngТема: "Бази даних. Системи управління        базами даних"

Варіант №2

Завдання №1

Програма Microsoft Access призначена для ...

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

створення таблиць

Б)

 

створення комп'ютерних баз даних

В)

 

створення текстових документів

Г)

 

створення графічних файлів

Д)

 

створення буклетів

 

Завдання №2

Вказати основні об'єкти бази даних Access:

Виберіть декілька з 5 варіантів відповіді:

А)

 

запити

Б)

 

форми

В)

 

таблиці

Г)

 

слайди

Д)

 

звіти

 

Завдання №3

Стовпчик у Microsoft Access називається...

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

клітинка

Б)

 

рядок

В)

 

запит

Г)

 

поле

Д)

 

вертикаль

 

Завдання №4

Якого об'єкту не містить файл бази даних Access?

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

таблиці

Б)

 

звіти

В)

 

форми

Г)

 

запити

Д)

 

слайди

 

Завдання №5

Об'єкт, що вибирає дані з таблиць згідно з умовами, що задаються

Складіть слово з букв:

ПТИАЗ

>>

 

 

Завдання №6

Об'єкт, що відображає і друкує дані з таблиць або запитів

Складіть слово з букв:

ІТВЗ

>>

 

 

Завдання №7

Для створення зв'язків між таблицями застосовується...

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

ключове поле

Б)

 

звичайне поле

В)

 

об'єднання

Г)

 

поле

Д)

 

злиття

 

Завдання №8

Вказати способи створення запитів

Вкажіть місце на зображенні:

 

Завдання №9

Вказати способи створення звітів

Вкажіть місце на зображенні:

 

Завдання №10

Запишіть яку команду потрібно виконати з таблицею на початку введення даних?

Запишіть відповідь:

1)

Відповідь:

 

 

Завдання №11

Вказати порядок завантаження БД Access:

Вкажіть послідовність всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

  1. Програми

Б)

 

  1. Microsoft Office

В)

 

  1. Пуск

Г)

 

  1. Microsoft Office Access

Д)

 

 

Завдання №12

Якого виду запиту не існує?

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

на вибірку

Б)

 

на обчислення

В)

 

запити на проектування

Г)

 

перехресні запити

Д)

 

запити на зміни (оновлення, створення, знищення, додавання)

 

 


http://mobile-develop.ru/wp-content/uploads/2011/06/Pascal-71.gifТема: "Основи алгоритмізації та мови програмування"

 

Завдання №1

Скінченна послідовність операцій чи дій, яка забезпечує схему розв'язання задачі, це…

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

Модель

Б)

 

Алгоритм

В)

 

Схема

Г)

 

Процедура

Д)

 

План

 

Завдання №2

Якої властивості алгоритм не має?

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

Масовість

Б)

 

Результативність

В)

 

Міцність

Г)

 

Ефективність

Д)

 

Дискретність

 

Завдання №3

Вказати базові структури алгоритмів:

Виберіть декілька з 5 варіантів відповіді:

А)

 

лінійний

Б)

 

порядковий

В)

 

розгалужений

Г)

 

видозмінений

Д)

 

циклічний

 

Завдання №4

Яким способом алгоритм не задається?

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

Блок-схемою

Б)

 

Графічно

В)

 

Мовою програмування

Г)

 

Формально

Д)

 

Словесно

 

Завдання №5

Алгоритм записаний мовою програмування, називається…

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

Алгоритмічна мова

Б)

 

Програма

В)

 

Схема

Г)

 

Задача

Д)

 

Алгоритм

 

Завдання №6

Вказати основні поняття мови Паскаль:

Виберіть декілька з 5 варіантів відповіді:

А)

 

алфавіт

Б)

 

службові слова

В)

 

список

Г)

 

команди

Д)

 

таблиці

Завдання №7

Як називають службові слова BEGIN і END?

Виберіть один з 5 варіантів відповіді:

А)

 

Типи даних

Б)

 

Операторні дужки

В)

 

Вирази

Г)

 

константи

Д)

 

Опис змінних

Завдання №8

Встановити відповідність типів даних:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

integer

1)

рядковий

Б)

 

real

2)

цілий

В)

 

char

3)

дійсний

Г)

 

boolean

4)

літерний

Д)

 

string

5)

логічний

 

Завдання №9

Вказати призначення службових слів

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

begin

1)

опис констант

Б)

 

еnd

2)

кінець

В)

 

var

3)

початок

Г)

 

сonst

4)

програма

Д)

 

program

5)

опис змінних

Завдання №10

Оператор Read означає команду ...

Складіть слово з букв:

ВЯДЕНЕВН

>>

 

Завдання №11

Вказати засоби для запису допоміжних алгоритмів (підпрограми):

Виберіть декілька з 5 варіантів відповіді:

А)

 

цикли

Б)

 

процедури

В)

 

функції

Г)

 

масиви

Д)

 

записи

Завдання №12

Вказати призначення операторів:

Вкажіть відповідність для всіх 5 варіантів відповіді:

А)

 

:=

1)

введення даних з клавіатури

Б)

 

Read

2)

оператор присвоєння

В)

 

Write

3)

підпрограма процедура

Г)

 

function

4)

підпрограма функція

Д)

 

procedure

5)

виведення даних на монітор

 

Правильні варіанти відповідей

 

Тема: «Текстовий процесор Microsoft Word»

Варіант №1

№1

А, Д

№5

А, Б, Г

№9

А, Б, Г

№2

Г

№6

Б, В, Д

№10

А→1; Б→3; В→2; Г→5; Д→4.

№3

Б

№7

А, Б, Г

№11

№4

А

№8

А→5; Б→3; В→4; Г→1; Д→2.

№12

Г

 

Варіант №2

№1

А, В, Д

№5

В

№9

А→5; Б→4; В→2; Г→5; Д→1.

№2

Б

№6

А, В, Д

№10

№3

В

№7

А→3; Б→4; В→2; Г→5; Д→1.

№11

А

№4

А, В, Д

№8

А, Г

№12

А, В, Г

 

Тема: "Комп’ютерні презентації. Програма Microsoft PowerPoint"

Варіант №1

№1

МУЛЬТИМЕДІА

№5

Б, Г

№9

Б, Г

№2

Д

№6

А, Б, Г, Д

№10

Б

№3

А, В

№7

А, Б

№11

Б, В

№4

Б

№8

В, Г, Д

№12

В

 

 

 

 

Варіант №2

№1

МУЛЬТИМЕДІЙНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ

№5

Б

№9

А, В, Г

№2

Г

№6

Д

№10

Б, В

№3

А

№7

В, Г

№11

А→2; Б→1; В→4; Г→3; Д→5.

№4

А, Б

№8

В, Г

№12

Б

 

Тема: "Глобальна комп’ютерна мережа Internet"

Варіант №1

№1

Г

№5

ПРОТОКОЛ

№9

В, Г, Д

№2

А→4; Б→5; В→1; Г→2; Д→3.

№6

Г

№10

А, В, Г

№3

А, В

№7

ПРОВАЙДЕР

№11

Б

№4

А→1; Б→3; В→5; Г→4; Д→2.

№8

СЕРВЕР

№12

В

 

Варіант №2

№1

В

№5

КЛІЄНТ

№9

ГЛОБАЛЬНА

№2

А, Г

№6

А, В, Г

№10

А→2; Б→1; В→4; Г→3; Д→5.

№3

А→1; Б→3; В→5; Г→4; Д→2.

№7

А, В, Г

№11

Д

№4

БРАУЗЕР

№8

Б

№12

ПРОТОКОЛ

 

 

 

 

 

Тема: "Табличний процесор Microsoft Excel"

Варіант №1

№1

В

№5

Г

№9

Б

№2

Б

№6

ENTER

№10

ВСТАВКА ФУНКЦІЇ

№3

Б, В, Д

№7

А→3; Б→4; В→2; Г→1; Д→5.

№11

Б, Г

№4

Г

№8

Б, В, Г, Д

№12

Б

 

Варіант №2

№1

Б

№5

В

№9

А, Б, Г

№2

Д

№6

А, Б, Г

№10

ФОРМУЛА

№3

А

№7

А→3; Б→1; В→4; Г→5; Д→2.

№11

А, В, Д

№4

CTRL

№8

Б

№12

Б

 

Тема: "Бази даних. Системи управління базами даних"

Варіант №1

№1

БАЗА ДАНИХ

№5

А

№9

№2

А, Б, Г

№6

ТАБЛИЦЯ

№10

А→4; Б→3; В→5; Г→2; Д→1.

№3

А

№7

ФОРМА

№11

№4

В

№8

Б, Г

№12

Б

 

 

 

 

 

Варіант №2

№1

Б

№5

ЗАПИТ

№9

№2

А, Б, В, Д

№6

ЗВІТ

№10

ЗБЕРЕГТИ

№3

Г

№7

А

№11

А→2; Б→3; В→1; Г→4; Д→1.

№4

Д

№8

№12

В

 

Тема: "Основи алгоритмізації та мови програмування"

 

№1

Б

№5

Б

№9

А→3; Б→2; В→5; Г→1; Д→4.

№2

В

№6

А, Б, Г

№10

ВВЕДЕННЯ

№3

А, В, Д

№7

Б

№11

Б, В

№4

Г

№8

А→2; Б→3; В→4; Г→5; Д→1.

№12

А→2; Б→1; В→5; Г→4; Д→3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Висновки

За допомогою комп’ютерної програми MyTest X викладач має можливість за короткий проміжок часу оцінити рівень навчальних досягнень  знань учнів. Дана тестова програма має хорошу ступінь захисту, як завдань, так і результатів. Завдяки тому, що для тесту можна задати кілька різних паролів (для відкриття, редагування, тестування), відредагувати тест осіб які не мають на це право стає практично не можливо, плюс до всього, не можливо вкрасти ключі (правильні відповіді) до тестових завданням. Так як результати тестування можуть збережуться в захищений файл, який не можливо відредагувати, то оцінки учнів завжди об'єктивні і не залежать від лояльності тестології. З огляду на те, що результати тестування можуть збережуться як на локальному ПК, так і паралельно на ПК тестології, ймовірність втрати результатів зводиться до 0%. Дана програма продемонструвала високу надійність роботи у навчальних закладх.

 Комп’ютерна програма постійно розвивається, враховуючи потреби багатьох користувачів, тобто нові функції додають цікаві можливості для тестування. До багатьох корисних функцій, які є в програмі для проведення комп'ютерного тестування, можна ще приєднати те, що якщо учень з якихось причин не може виконувати тест за ПК (наприклад за станом здоров'я), то буквально за 1-2 хвилини можна сформувати " паперовий "варіант тесту.
Отже, за допомогою комп’ютерної тестової програми MyTest X можна створювати різнорівневі тестові завдання використовуючи широкі її можливості.


 

 

 

 

Бібліографія

  1. Білоусова Л. І. Потенціал комп'ютерного тестування / Л. І. Білоусова // Вісник ТІМО. – 2008. – № 10. – С. 40 – 44.
  2. Булах І. Є. Створюємо якісний тест: навч. посіб. / І. Є. Булах, М. Р. Мруга. .– К. : Майстер-клас, 2006 – 160 с.
  3. Вісник ТІМО, 2005 – 2010 р.
  4. Енциклопедія освіти / Акад. пед. наук України ; головний ред. В. Г. Кремень. – К. : Юрінком Інтер, 2008. – 1040 с.
  5. Конструювання тестів. Курс лекцій: навч. посіб. / Л.О. Кухар, В.П. Сергієнко. – Луцьк, 2010. – 182 с.
  6. Педагогічне оцінювання і тестування. Правила, стандарти, відповідність. Наукове видання / [Болюбаш Я. Я., Булах І. Є., Мруга М. Р., Філончук І. В.] – К. : Майстер-клас, 2007. – 272 с.

1

 

docx
До підручника
Інформатика 7 клас (Пилипчук О.П., Ріпко Н.А., Шестопалов Є.А.)
Додано
28 лютого 2019
Переглядів
3491
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку