Тестові завдання з теми: «Смажені страви з птиці, дичини, кролика».

Про матеріал
Тестові завдання з теми: «Смажені страви з птиці, дичини, кролика». Матеріал до уроку виробничого навчання за професією «Кухар».
Перегляд файлу

Тестові завдання з теми: «СМАЖЕНІ СТРАВИ З ПТИЦІ, ДИЧИНИ, КРОЛИКА»

 

  1. Втрати при смаженні птиці становлять:

А) 40-50%;

Б) 25-40%;

.В) 10-20%.

 

2. Котлети по-київськи фарширують:

А) соусом майонез;

Б) рожевим маслом;

В) вершковим маслом.

3. Тушку птиці обсмажують у жаровій шафі при температурі:

А) 150-160°;

Б) 200-220°;

В) 220-240°.

4. Термін зберігання шніцеля по-столичному:

А) 1 година;

Б) 30 хвилин;

В) 2 години.

5. Котлети по-київськи смажать у фритюрі:

А) 2-3 хвилин;

Б) 10-15 хвилин;

В) 5-7 хвилин.

6. Смажені вироби із філе птиці доводять до готовності у жаровій шафі:

А) 2-3 хвилин;

Б) 5-10 хвилин;

В) 10-15 хвилин.

7. Шніцель по-столичному панірують:

А) в білій паніровці;

Б) в білому хлібі нарізаному соломкою;

В) в борошні.

8. Тривалість смаження курчат, куріпок, рябчиків:

А) 20-30 хвилин;

Б) 50-60 хвилин;

В) 1-1,5 години.

9. Котлети паніровані панірують:

А) подвійна паніровка;

Б) сухарях;

В) льєзон, біла паніровка.

10.Котлета по-київськи має форму:

А) валика;

Б) трубочки;

В) овальної.

 

 

 

Правильні відповіді:

1. - Б;

2. - В;

3. - А;

4. - Б;

5. - В;

6. - А;

7. - Б;

8. - А;

9. - В;

10. - А.

 

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Водяна Раїса
Додано
11 травня 2020
Переглядів
853
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку