Перегляд файлу

Топ 9 трендів веб-дизайну у 2020 році

 

Цікаво, якими будуть тенденції веб-дизайну 2020? У цій статті ми прольємо трішкии світла на цю тему.

 

Тенденції веб-дизайну 2020 - це абсолютна суміш візуальної сторони графічного дизайну та високотехнологічної сторони еволюціонуючої технології. Ми не можемо приховати, що колись ми розпочали дослідження, ми були абсолютно вражені сучасним веб-дизайном. Веб-дизайнери стають неймовірно креативними, зберігаючи веб-сайти функціональними та чистими. І все-таки їм вдається створити твори, які абсолютно виділяються. Давайте більше не затримуватись і поринемо прямо зараз в тенденції веб-дизайну 2020 року.

 

Основні тенденції веб-дизайну до 2020 року:

 

  1. Поєднання фотографій та ілюстрацій
  2. Шаблони в веб-дизайні
  3. Чорно-білий вічнозелений веб-дизайн
  4. Мінімалістичні сайти з типографією maxi
  5. Ретро-стилі в сучасному веб-дизайні
  6. Лінія мистецтва для чистих та креативних веб-сайтів
  7. Ілюстрації для поєднання мистецтва та дизайну
  8. 3D елементи та рухомі ефекти, які справляють враження
  9. Інновації, які будуть на вершині дизайну веб-сайтів у 2020 році

 

  1. Поєднання фотографій та ілюстрацій

 

Зараз величезна тенденція у веб-дизайні - це поєднання фотографій із надзвичайно простими мальованими 2D ілюстраціями. Дотримуючись цієї тенденції, ілюстрації або замінять частини фотографій, або взаємодіють з ними, щоб створити веселу суміш двох реалій.

Web design Trends 2020 - forwardyou - photo and illustration

Web design Trends 2020 - footlocker mix of cartoon and image

 

 

  1. Шаблони в веб-дизайні

 

Шаблони роблять величезний прибуток у 2020 році і є надзвичайно різноманітними та освіжаючими! Окрім повного висвітлення фону, у тенденціях веб-дизайну 2020 року дуже популярними будуть моделі, що поширюються лише на окремі частини фону. Вони створять гарячий та сучасний зовнішній вигляд веб-дизайну.

 

Web design Trends 2020 - typeandpixel website with patterns

Web design Trends 2020 - simpleasmilk - pattern background in website

 

  1. Чорно-білий вічнозелений веб-дизайн

 

Чорно-білі веб-дизайни - стильні, вічнозелені та завжди модні. Вони зазвичай присутні у тенденціях веб-дизайну кожного року, тому ми неодмінно побачимо елегантні чорно-білі веб-сайти також у 2020 році. Вони часто будуть мінімалістичними, містять максі-типографіку та елементи мистецтва.

 

Web design Trends 2020 - californiacalling black and white webdesign

 

  1. Мінімалістичні сайти з типографією maxi

 

Мінімалістичний тренд веб-дизайну став популярним кілька років тому і сьогодні він все ще виглядає сучасно та класно. Дизайнери все ще знімають непотрібні деталі та прикраси, але на відміну від декількох років тому, в наш час вони використовують максі-типографію, щоб зробити більш сильну заяву.

 

Web design Trends 2020 - ivskaya minimalist style website

 

  1. Ретро-стилі в сучасному веб-дизайні

 

Незабаром ми ось-ось переживемо справжній вибух з минулого. Стиль дизайну 50-х та 60-х років є величезним джерелом натхнення для багатьох веб-дизайнерів. Ефекти, які нагадують нам про ретро, такі як пил, шум, чорно-білі фотографії, тьмяніші кольори, будуть представлені в тенденціях веб-дизайну 2020 року. Можливо, вам також буде цікаво ознайомитись з іншими прикладами ретро-дизайну в сучасний час.

 

Web design Trends 2020 - harvardfilmarchive retro style web design

Web design trends 2020 - zoomanity - website with retro illustrations

 

  1. Лінія мистецтва для чистих та креативних веб-сайтів

 

Лінійне мистецтво є тотальним хітом зараз у всіх сферах графічного дизайну. Логічно, він також пробився у веб-дизайн! Веб-сайти з лінійними ілюстраціями виглядають професійно, чисто та все ще супер креативно. Ми будемо спостерігати багато цієї тенденції у 2020 році.

Web design trends 2020 - lemonade line elements web design

Web design Trends 2020 - savetheair linear website design

 

  1. Ілюстрації для поєднання мистецтва та дизайну

 

Ілюстрації в різних стилях веб-дизайну будуть одними з найгарячіших тенденцій 2020 року. Ми побачимо дивовижні твори мистецтва - від акварелі та пастелі до сучасного та дивного мистецтва, таких як персонажі з непропорційними тілами, персонажі без рис обличчя тощо.

 

Web design Trends 2020 - indnegev colorful illustrations in web design

 

  1. 3D елементи та рухові ефекти, які справляють враження

 

3D стала невід’ємною частиною графічного та веб-дизайну в сучасні дні. Рівень глибини та реалістичності, який він дозволяє створювати дизайнерам, поки недосяжний для будь-яких інших цифрових технологій. У 2020 році ми побачимо багато тривимірних веб-дизайнів - статичних, анімованих чи інтерактивних.

 

Web design Trends 2020 - dogstudio website with 3D wolf

 

  1. Інновації, які будуть на вершині дизайну веб-сайтів у 2020 році

 

Передові технології неминуче впливають на веб-дизайн в сучасні дні. Але які інновації в Інтернеті будуть наймоднішими у 2020 році?

 

Чаботи

 

Веб-сайти в 2020 році будуть більш розмовними, ніж будь-коли, завдяки зростаючому використанню чатів. Цілодобово користувачі користуються чатботами, щоб відповісти на найчастіші запитання та направляти користувачів через сайт. Більше того, передова технологія AI дозволить зробити чати більш адекватними, ніж будь-коли.

 

Голосовий інтерфейс користувача та автоматизовані помічники

 

Або іншими словами, здатність вести фактичну розмовну розмову з пристроями. Це зараз можливо завдяки технології AI та голосового інтерфейсу користувача. Найближчим часом ми побачимо стрімке зростання використання автоматизованих помічників на веб-сайтах, що використовують технологію голосового користувальницького інтерфейсу. Розмова з відвідуваним вами сайтом, безумовно, звучить захоплююче, але головне, це допоможе людям з обмеженими можливостями краще взаємодіяти з веб-сайтами.

 

docx
Додав(-ла)
Дентюк Василь
Пов’язані теми
Додано
25 грудня 2019
Переглядів
324
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку