Топ 9 трендів веб-дизайну у 2020 році

Про матеріал
Цікаво, якими будуть тенденції веб-дизайну 2020? У цій статті ми прольємо трішкии світла на цю тему. Тенденції веб-дизайну 2020 - це абсолютна суміш візуальної сторони графічного дизайну та високотехнологічної сторони еволюціонуючої технології. Ми не можемо приховати, що колись ми розпочали дослідження, ми були абсолютно вражені сучасним веб-дизайном. Веб-дизайнери стають неймовірно креативними, зберігаючи веб-сайти функціональними та чистими. І все-таки їм вдається створити твори, які абсолютно виділяються. Давайте більше не затримуватись і поринемо прямо зараз в тенденції веб-дизайну 2020 року.
Перегляд файлу

Топ 9 трендів веб-дизайну у 2020 році

 

Автор матеріалу - Zelios: розробка сайтів Тернопіль https://zelios.te.ua/

 

Цікаво, якими будуть тенденції веб-дизайну 2020? У цій статті ми прольємо трішкии світла на цю тему.

 

Тенденції веб-дизайну 2020 - це абсолютна суміш візуальної сторони графічного дизайну та високотехнологічної сторони еволюціонуючої технології. Ми не можемо приховати, що колись ми розпочали дослідження, ми були абсолютно вражені сучасним веб-дизайном. Веб-дизайнери стають неймовірно креативними, зберігаючи веб-сайти функціональними та чистими. І все-таки їм вдається створити твори, які абсолютно виділяються. Давайте більше не затримуватись і поринемо прямо зараз в тенденції веб-дизайну 2020 року.

 

Основні тенденції веб-дизайну до 2020 року:

 

  1. Поєднання фотографій та ілюстрацій
  2. Шаблони в веб-дизайні
  3. Чорно-білий вічнозелений веб-дизайн
  4. Мінімалістичні сайти з типографією maxi
  5. Ретро-стилі в сучасному веб-дизайні
  6. Лінія мистецтва для чистих та креативних веб-сайтів
  7. Ілюстрації для поєднання мистецтва та дизайну
  8. 3D елементи та рухомі ефекти, які справляють враження
  9. Інновації, які будуть на вершині дизайну веб-сайтів у 2020 році

 

  1. Поєднання фотографій та ілюстрацій

 

Зараз величезна тенденція у веб-дизайні - це поєднання фотографій із надзвичайно простими мальованими 2D ілюстраціями. Дотримуючись цієї тенденції, ілюстрації або замінять частини фотографій, або взаємодіють з ними, щоб створити веселу суміш двох реалій.

Web design Trends 2020 - forwardyou - photo and illustration

Web design Trends 2020 - footlocker mix of cartoon and image

 

 

  1. Шаблони в веб-дизайні

 

Шаблони роблять величезний прибуток у 2020 році і є надзвичайно різноманітними та освіжаючими! Окрім повного висвітлення фону, у тенденціях веб-дизайну 2020 року дуже популярними будуть моделі, що поширюються лише на окремі частини фону. Вони створять гарячий та сучасний зовнішній вигляд веб-дизайну.

 

Web design Trends 2020 - typeandpixel website with patterns

Web design Trends 2020 - simpleasmilk - pattern background in website

 

  1. Чорно-білий вічнозелений веб-дизайн

 

Чорно-білі веб-дизайни - стильні, вічнозелені та завжди модні. Вони зазвичай присутні у тенденціях веб-дизайну кожного року, тому ми неодмінно побачимо елегантні чорно-білі веб-сайти також у 2020 році. Вони часто будуть мінімалістичними, містять максі-типографіку та елементи мистецтва.

 

Web design Trends 2020 - californiacalling black and white webdesign

 

  1. Мінімалістичні сайти з типографією maxi

 

Мінімалістичний тренд веб-дизайну став популярним кілька років тому і сьогодні він все ще виглядає сучасно та класно. Дизайнери все ще знімають непотрібні деталі та прикраси, але на відміну від декількох років тому, в наш час вони використовують максі-типографію, щоб зробити більш сильну заяву.

 

Web design Trends 2020 - ivskaya minimalist style website

 

  1. Ретро-стилі в сучасному веб-дизайні

 

Незабаром ми ось-ось переживемо справжній вибух з минулого. Стиль дизайну 50-х та 60-х років є величезним джерелом натхнення для багатьох веб-дизайнерів. Ефекти, які нагадують нам про ретро, такі як пил, шум, чорно-білі фотографії, тьмяніші кольори, будуть представлені в тенденціях веб-дизайну 2020 року. Можливо, вам також буде цікаво ознайомитись з іншими прикладами ретро-дизайну в сучасний час.

 

Web design Trends 2020 - harvardfilmarchive retro style web design

Web design trends 2020 - zoomanity - website with retro illustrations

 

  1. Лінія мистецтва для чистих та креативних веб-сайтів

 

Лінійне мистецтво є тотальним хітом зараз у всіх сферах графічного дизайну. Логічно, він також пробився у веб-дизайн! Веб-сайти з лінійними ілюстраціями виглядають професійно, чисто та все ще супер креативно. Ми будемо спостерігати багато цієї тенденції у 2020 році.

Web design trends 2020 - lemonade line elements web design

Web design Trends 2020 - savetheair linear website design

 

  1. Ілюстрації для поєднання мистецтва та дизайну

 

Ілюстрації в різних стилях веб-дизайну будуть одними з найгарячіших тенденцій 2020 року. Ми побачимо дивовижні твори мистецтва - від акварелі та пастелі до сучасного та дивного мистецтва, таких як персонажі з непропорційними тілами, персонажі без рис обличчя тощо.

 

Web design Trends 2020 - indnegev colorful illustrations in web design

 

  1. 3D елементи та рухові ефекти, які справляють враження

 

3D стала невід’ємною частиною графічного та веб-дизайну в сучасні дні. Рівень глибини та реалістичності, який він дозволяє створювати дизайнерам, поки недосяжний для будь-яких інших цифрових технологій. У 2020 році ми побачимо багато тривимірних веб-дизайнів - статичних, анімованих чи інтерактивних.

 

Web design Trends 2020 - dogstudio website with 3D wolf

 

  1. Інновації, які будуть на вершині дизайну веб-сайтів у 2020 році

 

Передові технології неминуче впливають на веб-дизайн в сучасні дні. Але які інновації в Інтернеті будуть наймоднішими у 2020 році?

 

Чаботи

 

Веб-сайти в 2020 році будуть більш розмовними, ніж будь-коли, завдяки зростаючому використанню чатів. Цілодобово користувачі користуються чатботами, щоб відповісти на найчастіші запитання та направляти користувачів через сайт. Більше того, передова технологія AI дозволить зробити чати більш адекватними, ніж будь-коли.

 

Голосовий інтерфейс користувача та автоматизовані помічники

 

Або іншими словами, здатність вести фактичну розмовну розмову з пристроями. Це зараз можливо завдяки технології AI та голосового інтерфейсу користувача. Найближчим часом ми побачимо стрімке зростання використання автоматизованих помічників на веб-сайтах, що використовують технологію голосового користувальницького інтерфейсу. Розмова з відвідуваним вами сайтом, безумовно, звучить захоплююче, але головне, це допоможе людям з обмеженими можливостями краще взаємодіяти з веб-сайтами.

 

docx
Додав(-ла)
Дентюк Василь
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 11 клас (Лисенко Т.І., Ривкінд Й.Я., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
25 грудня 2019
Переглядів
2566
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку