Творчий звіт майстра виробичого навчання

Про матеріал
Творчий звіт майстра виробничого навчання за 2023-24 навчальний рік. Науково-методична проблема: Компетентнісно - орієнтовний підхід до навчання як чинник модернізації змісту освіти при підготовці кваліфікованих робітників для сільського господарства.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Рокитнівський професійний ліцей. ТВОРЧИЙ ЗВІТпро роботу за період 2023-2024 рр. Майстра виробничого навчанняза професією: «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» АФАНАСЕНКО ВІКТОРІЇ

Номер слайду 2

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІОСВІТА: Вища. 1995 р. Донбаський гірничо - металургійний інститут (м. Алчевськ Луганської обл.) . Кваліфікація: бакалавр - металург за спеціальністю “Обробка металів тиском”;1997 р. Донбаський гірничо - металургійний інститут. Кваліфікація - інженер - металург за спеціальністю “Обробка металів тиском”1997 р. Алчевський бізнес - центр. Вища школа бізнесу. кваліфікація - спеціаліст за спеціальністю менеджер-бухгалтер.2023 р. - вище професійне училище № 29 смт. Володимирець. Професія: “Електромонтажник силових мереж та електроустаткування”, робітничий розряд - ІІІ. Педегогчний стаж - 21 рік. Стаж роботи в РПЛ - 1 рік.

Номер слайду 3

ДОКУМЕНТИ ПРО ОСВІТУ

Номер слайду 4

ТРУДОВИЙ ШЛЯХ1999 - 2019 р. - ВСП “Запорізький металургійний коледж ЗНУ” 2019 -2023 р. - Павлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області2023 р. - Рокитнівський професіний ліцей

Номер слайду 5

Науково-методична проблема над якою працюю Компетентнісно - орієнтовний підхід до навчання як чинник модернізації змісту освіти при підготовці кваліфікованих робітників для сільського господарства. Компетентнісне навчання спрямоване на роботу з інформацією та опанування учнями компетентностей, умінь і навичок, які допомагають їм бути успішними, конкурентними та цінними на ринку праці.

Номер слайду 6

У ході реалізацій методичної проблеми використовую:формування творчого інтересу до обранної професії;розвиток технічної сміливості, винахідливості, професійних навичок учнів;формування вміння навчатися, знаходити інформацію та володіти сучасним інструментом професійного розвитку;розвиток емоційного інтелекту учнів як запоруки професійного зростання.

Номер слайду 7

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇНаціональний педагогічний університет імені М. П. ДРАГОМАНОВА на базі “Львівського навчально-наукового центру професійної освіти”освітня платформа “UNICEF”, онлайн - освіта “Edera”, освтній портал “На урок”, Х’юман”, “Прометеус”, “Зрозуміло”.

Номер слайду 8

Опанування здобувачами освіти навичок роботи з інструментами віртуальної лабораторії електриків “Ph. ET Interactive Simulations” (відкритий урок “З’єднання жил кабелів і проводів за допомогою скрутки”)

Номер слайду 9

Формування професійної сміливості (вирішення індивідуальних виробничих завдань)

Номер слайду 10

Сприяння зростаню емоційного інтелекту учнів(виховна робота)Створення разом з учнями 6 групи конкурсного відеоролику для участі в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Молодь обирає здоров’я” Участь учнів 6 групи у конкурсі світлин “Моя Україна”Створення з учнями 6 групи та класним керівником відеопривітання воїнів з Днем Збройних сил України. Організація та участь у виховних заходах: театралізоване Свято “Андріївські вечорниці”; розважальна програма “Ідеальна пара”Участь в художній самодяльністі Рокитнівського професійного ліцею

Номер слайду 11

МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИМетодична розбробка до проведення уроку виробничого навчання “З’єднання жил та проводів за допомогою скрутки”.- Учать в розробці макетів (21 штука) стендів для Навчально-виробничого центру Рокитнівського професійного ліцею.- Розробка планів - конспектів для уроків виробничого навчання.

Номер слайду 12

ПОШИРЕННЯ ДОСВІДУПублікація Методичної розробки до проведення уроку виробничого навчання “З’єднання жил та проводів за допомогою скрутки” в інформаційно-методичній збірці «Методичний простір» №1/2024;Доповідь “Використання Штучного Інтелекту на уроках виробничого навчання”;Стаття “Розвиток емоційного інтелекту як запорука професійного зростання”;Публікація методичних матеріалів на освітніх порталах “На урок” і “Всеосвіта”.

Номер слайду 13

ДЯКУЮ ЗА УВАГУРокитнівський професійний ліцей. Афанасенко Вікторія - майстер вироничого навчання тел.: 067-104-79-11;електрона адреса: Bilhab2022@gmail.com

pptx
Додано
26 лютого
Переглядів
183
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку