Угорщина. Румунія. 10 клас.

Про матеріал
Всесвітня історія. Історія Всесвітня. Всесвітня історія. Історія Всесвітня. Всесвітня історія
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Японські народні інструменти. Відкрийте для себе багатство японської музичної традиції через обмірковану красу їх народних інструментів. Вby Вадім Забродський

Номер слайду 2

Опис японської культури і музичної традиціїМистецтво та ритуали. Музика грає важливу роль у японській культурі, яка часто пов'язана з релігійними і ритуальними обрядами. Традиційні інструменти. Спадком з минулого, народні інструменти налічують низку унікальних та захоплюючих інструментів. Важність ритму. Ритміка музики є ключовою особливістю японської музичної традиції та робить її відмінною від інших культур.

Номер слайду 3

Шамісен Традиційний інструмент. Шамісен - струнний музичний інструмент з трьома струнами, що використовується в японській музиці. Гра на шамісеніТехніка, основи гри на шамісені та секрети передачі емоцій через музику. Відомі виконавціОдин з найвідоміших гравців на шамісені - Chiaki Yoshida, музикант, який продовжує розвивати цю традицію.

Номер слайду 4

КотоІсторія та походження. Кото - переконливий, звивистий інструмент з довгою історією, який додавав нотки елегантності в японську музику вже з непам'ятних часів. Техніка гри. Опанування техніки гри на кото - справжній виклик, що потребує відданості та вміння виражати емоції. Відомі виконавціТакі артисти, як Kazue Sawai, створюють неперевершену музику на цьому чудовому інструменті.

Номер слайду 5

Інші японські народні інструменти1 ШакухачіКороткий бамбуковий флейта, яка грається, закривши декілька з отворів пальцями.2 Тайко. Великий барабан, що використовується в традиційних японських та обрядових виставах.3 Дзенза. Варта дзена - перлина японської музики, дзенза зазвичай складається з п'яти дзвіночків різного розміру.

Номер слайду 6

Заключні думки. Чудове поєднання традиційного та екзотичного, японські народні інструменти залишають постійне враження і дарують мелодії, що звучать у душі назавжди.

pptx
Додано
6 березня
Переглядів
73
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку