Українські безкоштовні сервери (презентація)

Про матеріал
Презентація на допомогу вчителю, що дозволяє ознайомити учнів з українськими безкоштовними серверами
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українські безкоштовні поштові сервери

Номер слайду 2

Ukr net http://ukr.net. Українська безкоштовна поштова служба Ukr net надає своїм клієнтам один із самих об'ємних у UA-нете поштових скриньок - 20 Мб, стандартні сервіси, адресна книга. Якщо клієнт протягом півроку не використовує адресу, поштова скринька анулюється. Мова сервера Ukr net – російська.

Номер слайду 3

Україна онлайнhttp://mail.online.ua. Поштовий сервіс професійної поштової системи і сервісів «Україна онлайн». Через поштову авторизацію користувач одержує доступ до всіх персональних сервісів порталу. Сервери розташовані в українських мережах, тому при роботі з поштою користувач не оплачуєте закордонний трафік. Легкий та зручний web-інтерфейс без нав'язливих банерів. 2 Гб дискового простору для пошти. Надійний захист від спаму та вірусів.

Номер слайду 4

Ukrpost http://www.ukrpost.net. На трьох мовах – рос., укр., англ. Обсяг скриньки на Uкrроst невеликий - 4 Мб. Обмеженість обсягу компенсується різними сервісами — можливістю перенапрямку кореспонденції, роботи з поштою за допомогою мобільного телефону і т д. Якщо протягом трьох місяців користувач не відвідує свою скриньку, те остання деактивується, листи зберігаються протягом трьох наступних місяців, після чого усе зникає.

Номер слайду 5

Express Mail http://mail.zp.ua. Одна з найстарших, створена в 1998 році за підтримкою компанії «Експрес» Після корінної реконструкції в серпні 2001 року Express Mail являє собою сучасний російськомовний сервер з поштовою скринькою обсягом 10 Мб, можливістю працювати з будь-якою поштовою програмою і відправляти не тільки листи, але і листівки. На сервері є форум.

Номер слайду 6

Ua.fmhttp://ua.fm. Поштова служба Ua.fm дарує коротку адресу, поштову скриньку на 10 Мб, необмежену кількість папок, прийом пошти з інших серверів і доступ до пошти через поштові програми.

pptx
Додано
24 листопада 2021
Переглядів
1458
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку