Український етно-стиль в сучасному одязі

Про матеріал
Трудове навчання. Цікаві відомості про український етно-стиль в різному сучасному одязі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

УКРАЇНСЬКИЙ ЕТНО-СТИЛЬ В СУЧАСНОМУ ОДЯЗІВиконала роботу Созарукова Любов

Номер слайду 2

Номер слайду 3

В наш час існує безліч різноманітних стилів. Знати, як їх поєднувати між собою – це особливе мистецтво, яке має вивчити кожна жінка, що бажає виглядати завжди ефектно і привабливо. Етно-стиль – це не національний одяг, а одяг, в пошитті якого використовували елементи народних мотивів. Ефектний вигляд і колорит такого одягу складно перебільшити. Одягаючи його, ми поринаємо в минуле, отримуємо енергію від творчості наших предків, втіленої в одязі.

Номер слайду 4

На показах високої моди як у нас, так і за кордоном, колекції в українському етно-стилі викликають захоплення і незгасний інтерес. Слід зазначити, що елементи національного костюма в етно-одязі, це не тільки наявність вишивки. Це ще і крій виробів, обробка деталей. Адже в сучасному житті ми не будемо носити точну копію народного костюма, а от використання деяких елементів з нього – дуже вдало можна вписати в сучасний стиль.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

 Відмінні риси етно-стилю в одязі: • Велика кількість декору та оздоблення: вишивка, шиття, стрічки, тасьма, декоративні нитки; • Насичені кольори, яскраві фарби; • Найчастіше натуральні тканини; • Просторий одяг, що не затримує рухів; • Наявність різноманітних аксесуарів: пояси, хустки, пов’язки, вінки, прикраси на шию і руки; • Малюнок: квітковий, зооморфний візерунок або геометричний орнамент; • Аксесуари ручної роботи (hand made). 

Номер слайду 7

Залежно від зовнішнього вигляду етно-одягу, його доречно одягнути і на урочисту подію, і на роботу, і на прогулянку. При цьому, ви завжди будете виглядати жіночно та привабливо. Так само, просторі блузи і сукні в етно-стилі відмінно підходять як щоденний одяг для вагітної жінки. Прикраси в етно-стилі – це вироби з натуральних матеріалів: дерева, ниток, шкіри / замші, бісеру. Намисто у вигляді грон калини або браслети, прикрашені маками, соняшниками – є використанням у ньому народних українських елементів.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Подобається українським дівчатам та жінкам прикрашати голову обручами, рясно прикрашеними квітами або ягодами. Етно-сумки можуть бути з тканини, плетеними або замшевими чи шкіряними. Головна їх прикраса – національний український візерунок. Головні убори в українському етно-стилі – це пов’язки з орнаментом, стрічки, вінки з великою кількістю квіткового декору, в’язані шапки з квітковим або геометричним візерунком. Етно-взуття – з тканини або шкіри, також з вишитими вставками. У нашому онлайн-магазині представлена ​​велика кількість моделей етно-одягу та аксесуарів. Ви завжди зможете підібрати відповідний варіант для себе чи своїх рідних або близьких.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Kozlova Olga
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
15 травня 2020
Переглядів
5482
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку