Урочистий звіт школи. Сценарій

Про матеріал
ЗАВДАННЯ: - формування в молодого покоління високої патріотичної свідомості, виховання любові до рідної землі, українського народу, шанобливе ставлення до його культури; - формування моральної активності особистості, чесності, правдивості, працелюбності, справедливості, гідності, милосердя, толерантності, терпимості до іншого, миролюбності, готовності допомогти іншим, обов’язковості, ввічливості, делікатності, тактовності; вміння працювати з іншими; здатності прощати і просити пробачення;протистояти виявам несправедливості, жорстокості; - формування усвідомлення природи в житті людини, почуття особистої причетності до збереження природних багатств, відповідальності за них, здатності гармонійно співіснувати з природою; екологічної безпеки, критичної оцінки споживацько-утилітарного ставлення до природи, вміння протистояти негативним проявам; - виховання особистості, яка має систему елементарних мистецьких знань, адекватно сприймає художні твори, здатна збагнути та виразити власне ставлення до мистецтва; - виховання усвідомлення дітьми та учнівською молоддю соціальної значущості праці, розвиненої потреби в трудовій активності, формування навичок здорового способу життя; - формування вміння цінувати себе як носія фізичних, духовних та соціальних сил, вміння протистояти негативним проявам у суспільстві, бути компетентним у питаннях захисту власного здоров’я.
Перегляд файлу

 

Урочистий звіт школи 2016

  1. Звучать фанфари
  2. Танець. ВАЛЬС.

Ведучий (із-за куліс) Кожного дня в різні пори року для всіх відкриті двері гімназії

ім. Т.Г.Шевченка – це місце, де живе чарівна казка творчості, фантазії, майстерності, таланту, любові до дітей і постійного пошуку. А сьогодні, як вже склалося традиційно, ми вам пропонуємо урочистий звіт школи.

Хлопчик

Сьогодні, кажуть шкільний  звіт,

Ще не чув такого світ.

Як же це його робити –

Звітувати ще й творити?

Нам і так у нашій школі

Довелось біди зазнати.

Атестації, контрольні,

Тести, тематичні бали.

Ми вже все в цей рік зазнали,

Тільки ще не звітували.

Дівчинка Ну й чого галасувати?

Треба в когось запитати.

Може це не так і страшно,

Зараз я тобі поясню.

Хлопчик

Другом будь та відповідь надай

Що таке цей шкільний звіт,

Чи екзамен, чи повірка.

Чи знов їде перевірка?

Дівчинка

Якби тобі пояснити

Щоб ти краще зрозумів?

Шкільний звіт – це кращі справи,

Які ти за рік зробив.

Хлопчик Тільки я ?

Дівчинка Та ні, усі ми. Вся наша шкільна родина…

Бо лише у гарних справах гарна виросте людина.

  1.               Гарно вчитись й працювати
  2.               Добре вірш декламувати.
  3.               Гарно бігати стрибати. М’яч в ворота забивати.
  4.               В різних галузях творити, виріб з бісеру зробити.
  5.               Ну, звичайно ж, добре грати і для нас усіх співати.

Хлопчик Ну раз є що показати,

То давайте звітувати.

 

 

 

3.Фонова музика. Вихід ведучих.

Ведучий 1Доброго дня, шановні гості, учителі, батьки, учні. Знову непомітно промайнув ще один навчальний рік. І знову в цій затишній залі вся гімназійна родина.


Гімназія – країна Знань

І чарівна, і благородна.

Країна тисяч запитань

І дивних відповідей повна.

 

Гімназія – наш другий дім.

Затишний, світлий і охайний.

Тут добре й радісно усім,

Тут мудрість наша і зростання.


Ведучий 2 Сьогодні ми зібралися тут щоб підвести підсумки цього навчального року та нагородити найкращих учнів, які представляють нашу школу на Всеукраїнських, Обласних та міських конкурсах. Урочистості, приурочені звіту за 2015-2016 навчальний рік, вважати відкритими.

4.Звучить гімн України

Ведучий 1  За гарною традицією, гімн школи виконуємо всі разом.

5.Гімн школи

Ведучий 2  Дозвольте  розпочати наш творчий  звіт з приємної  події,  яка відбулася у нашому місті, у стінах рідної гімназії. Це видання та презентація книги «Єлисаветградське повітове земство» із серії ПОДІЇ – ФАКТИ- ПОСТАТІ.

Цю книжку написав наш земляк, краєзнавець Олександр Чуднов. Ідея написання книги належить директору НВО кандидату наук з державного управління Войній Галині Георгіївні, побачило видання світ завдяки фінансовій підтримці Андрія Табалова.

Ведучий 1  Ми дуже пишаємось, що в гімназії розпочато новий напрямок роботи - видавнича діяльність і сподіваємось, що і надалі вона буде активно проходити і розширювати кругозір не лише учнів, педагогів, батьків але й усіх жителів нашого міста, а також громадян нашої держави.

І сьогодні під час нагородження діти та вчителі нашої гімназії отримають в подарунок книгу «Єлисаветградське повітове земство».

Ведучий 2 гімназія ім.. Т.Г.Шевченка це сучасний  навчальний заклад, що є всесвітом знань, гармонії та любові, в якому приємно вчитись і працювати. За всю історію свого існування педагоги школи з честю виконували свій обов’язок – навчати і виховувати національну еліту, формувати різнобічно розвинену і соціально активну особистість.

Ведучий 1 Педагогічний колектив гімназії допомагає учням не тільки здобути міцні знання, а ще відкриває чарівний світ науки та знань, робить все для того, щоб шкільні роки промайнули з радістю та приємними згадками про спортивні свята, подорожі, веселі хвилини позакласного життя, захоплюючі миті відкриттів та наукової роботи.

Ведучий 2 Участь та перемоги в олімпіадах Всеукраїнського, обласного, міського рівнях  - це щоденна робота на уроках і після уроків, у гімназії і дома, з досвідченими вчителями і самостійно. І шана вам, юні обдарування, що ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.

 

 

 

 

Ведучий 1 Піднятися на вершину слави допомогли учителі, які виховали  особистісні якості: наполегливість, жагу знань, уміння сконцентруватись. Бажаємо вам, юні обдарування, постійно підвищувати рейтинг рідної гімназії та міста і надалі здобувати перемоги.

Ведучий 2  Дорогі учні, вчителі, батьки, гості Вас вітають учасники Кіровоградського клубу спортивно-бального  танцю "Олімп",  до речі,

деякі з них є вихованцями нашої гімназії ім.. Т.Г.Шевченка. Заходять за куліси

Танець

 

Ведучий 1 з-за куліс Для нагородження переможців олімпіад запрошуємо директора НВО кандидата наук з державного управління Войну Галину Георгіївну та заступника директора (вихід з зали)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ВРУЧЕННЯ ГРАМОТ (директор на сцені)

Виходять ведучі Ведучий 2 поряд з освітою провідне місце у гімназії належить вихованню.  Виховна робота у школі — безперервний, цілеспрямований і систематичний процес яким займається кафедра виховної роботи, яку очолює Борисова Оксана Миколаївна.

Ведучий 1 для нагородження запрошуємо директора НВО Войну Галину Георгіївну та

________________________________________________________ Заходять за куліси

Виходять ведучі Ведучий 2 вже багато років в гімназії існує Центр Позашкільного Виховання «Контакт».  Керівники гуртків намагаються створити найбільш сприятливі умови для розвитку особистості, навчити кожну дитину самостійно мислити, креативно підходити до розв’язання проблем і завдань, формувати творче мислення учнів. І сьогодні ми теж хочемо нагородити найактивніших учнів нашого позашкільного закладу.

Ведучий 1 для нагородження я запрошую директора НВО кандидата наук з державного управління Войну Галину Георгіївну та завідуючу центру позашкільного виховання "Контакт" Оверчук Інну Петрівну Заходять за куліси

  1. ПІСНЯ  «Мова єднання»

Ансамбль початкової школи. Керівник Чеканова Ксенія Вячеславівна

 

 

 

 

Виходять ведучі Ведучий 2 Важка і складна вчительська доля. А ще складніше бути організатором, керівником закладу. Як вмілий диригент терпляче підбирає потрібні нотки, щоб скласти потужний акорд, так і директор щодня, щогодини і щохвилини складає єдину палітру усього навчального процесу.

Ведучий  1 Творчо обдарована, енергійна, цілеспрямована, по-справжньому ділова, вона весь час знаходиться у професійному пошуку.

Ведучий 2 Під її  керівництвом створено  сприятливі умови для навчання і виховання талановитої молоді, Галина Георгіївна  по-батьківські опікується долею кожного свого учня ось уже упродовж 11 років.

Ведучий  1 Гімназійне життя – це наче маленька держава, що живе за певними законами. А допомагають уміло  керувати Галині Георгіївні надійні, успішні та вимогливі помічники - лідери навчального процесу. Своїми знаннями та інтелектом вони покорили серця учнів. Це:

_____________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________

 

Ведучий 2 Сьогодні у нас дійсно незвичайний день - День який сяє надзвичайною Мудрістю, душевною Щирістю, неабияким Талантом завдяки нашим милим, дорогим учителям.

Ведучий 1 Учителеві часто буває ніколи подумати про себе, бо він змушений думати про інших, і це для нього не самопожертва, не покірливість долі, а справжнє щастя особистого життя.

Ведучий 2 Для нагородження найактивніших вчителів року запрошуємо директора НВО Войну Галину Георгіївну та заступника директора з навчально - методичної роботи Ткаченко Галину Олександрівну.

Ведучий 1 За кропітку роботу, за високий педагогічний талант, за радість спілкування з вами. Як знак нашої безмежної вдячності прийміть, шановний директор, заступники директора, наші дорогі вчителі, цей  творчий дарунок.

  1. ПІСНЯ 

«Ми всі діти твої Україно» виступає молодша група вокального ансамблю. Керівник Оверчук Інна Петрівна Заходять за куліси

 

 

Ведучий Обов’язково хочеться подякувати всьому технічному персоналу нашої гімназії на чолі гарної бережливої господині – завгоспа закладу. Це люди, які кожного  року їдуть до гімназії і очепурять її і всю територію біля неї, щоб нам було затишно і приємно.

 

Ведучий Щире спасибі працівникам їдальні за їхнє ресторанне мистецтво.

 

Ведучий Велике дякуємо нашій медичній службі за добре серце й вчасну допомогу.

 

Ведучий Невпинний потік гімназистів прямує до бібліотеки, де завжди вас приємно зустріне наш бібліотекар.

 

Бажаємо вам здоров’я міцного, щастя п’янкого!

 

Чистих ранків, сонячних світанків!

 

Променів сонця у кожне віконце!

 

Ніжної ласки, душевної казки!

 

Грошей без ліку, довгого віку!

 

Для вас, наші любі, …

Художній номер

Ведучий Шановні гості, вчителі, учні, батьки наш урочистий річний звіт підбігає до завершення, але наші таланти ще тільки починають рости.

Ведучий Шкільна сходинка – це тільки перша сходинка в їхньому житті, тож ми бажаємо нашим зіркам, щоб всі життєві сходинки  долалися добре, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці. І нехай щороку поповнюється наша школа новими талановитими зірочками, і збагачується і розширяється наша шкільна галактика талантів.

Ведучий до нових зустрічей!

Ведучий до побачення!


       Як гласить народна мудрість: всі ми родом із дитинства. І дійсно, все те, що людина отримує в дитинстві, залишається з нею назавжди. І тільки від того, хто був з нею поруч, хто вів її через всі проблеми, хвилювання і радощі до дорослого самостійного життя, хто вчив її мислити, співчувати, спостерігати, аналізувати і робити висновки, залежить успішність вихованця, його високі життєві сходження, авторитет у суспільстві. Тому так важливо, щоб кожну дитину супроводжували по її житті чуйні батьки, добрі друзі та розумні не байдужі педагоги. Вони повинні навчити правильно сприймати оточуючий світ, з повагою відноситися до всього живого, любити і поважати себе і довкілля.

 

 

 

 

 

 

 

Виходять ведучі Ведучий 2 Без мрії не можна жити. Ми впевнені і віримо, що мрії збуваються і здійснення їх можливо при гармонії всіх сердець. В унісон з нашими серцями б’ються серця наших батьків.

Ведучий 1 Сьогодні на нашому святі ми говоримо слова безмежної вдячності, Вам дорогі наші батьки! Завдяки вашим турботам та допомозі нам, навчальний заклад перетворився на неповторну казкову країну дитинства з рожевими вітрилами мрій та надій, що впевнено тримає курс до мети в бурхливому морі життя.

  Ведучий 2 Нехай сторицею повертається Вам добро .

                 Бажаємо щастя, міцного здоров’я, радості від дітей.

 

 

 

 

 

 

Виходять ведучі Ведучий 1 Обов’язково хочеться подякувати всьому технічному персоналу нашої гімназії . Це люди, які кожного  дня ідуть до гімназії і чепурять її, і всю територію біля неї, щоб нам було затишно і приємно.

Ведучий 2 Щире спасибі працівникам їдальні за їхнє ресторанне мистецтво.

Ведучий 1 Велике дякуємо нашій медичній службі за добре серце й вчасну допомогу.

Ведучий 2 Невпинний потік гімназистів прямує до бібліотеки, де завжди вас приємно зустрінуть наші бібліотекарі.

Ведучий 1 Бажаємо здоров’я Вам міцного

Багато радощів і сонечка ясного

Натхнення, щастя, успіхів у праці

А в справах особистих – тільки вдачі!

Ведучий 2 шановні вчителі, учні, батьки наш урочистий річний звіт підбігає до завершення, але наші таланти тільки починають рости.

Ведучий 1 шкільна сходинка – це тільки перша сходинка в їхньому житті, тож ми бажаємо нашим зіркам, щоб всі життєві сходинки долалися добре, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці.

Ведучий 2  Для вас музичний дарунок,  який підготували танцівники

 Кіровоградсткого клубу спортивно-бального  танцю "Олімп". Заходять за куліси

Танець

Ведучі з-за куліс Ведучий  1 до нових зустрічей!

Ведучий  2 до побачення!

 

1

 

docx
Додано
1 жовтня 2021
Переглядів
519
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку