Урок 10 клас. Сучасні професії.

Про матеріал
Розвиток інтернету дозволив деяким категоріям співробітників зменшити частоту появи в офісі та навіть повністю перейти на віддалену роботу. Компанії чи окремі фізичні особи наймають фрілансерів до виконання певних окремих разових завдань, котрий іноді постійної роботи. При цьому співробітник може бути в іншому місті або навіть в іншій країні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасні професії. Фріланс

Номер слайду 2

Фрілансер - начальник і підлеглий в одній особі.

Номер слайду 3

Серед фрілансерів можна зустріти як висококваліфікованих співробітників, так і студентів. Вибирають такий вид зайнятості люди, які вважають за краще нести відповідальність лише за власні результати праці та не залежати від інших співробітників, та планувати свій час та робочий графік за власним бажанням.

Номер слайду 4

Найпоширенішими співробітниками для віддаленої роботи є:

Номер слайду 5

Плюси віддаленої роботи

Номер слайду 6

Мінуси віддаленої роботи

Номер слайду 7

Як стати фрілансером?

Номер слайду 8

Користувачі віддаленої роботи люблять цей сайт за мінімалістичний інтерфейс та можливість відокремити одноразові завдання від постійної співпраціТут можна сортувати проєкти та виконавців за спеціалізаціями, а також дізнатись середню вартість роботи. Це дозволить новачкам легко зорієнтуватись на місці. Біржі фрілансу для початківців. Це українська біржа, що фокусується на вітчизняних фрілансерах.

Номер слайду 9

Тут розміщено чимало проєктів з найрізноманітніших категорій: від SMM та SEO-просування до верстки сайтів. Біржа існує вже більше 10 років. За функціоналом кабінет фрілансера тут не дуже відрізняється від Freelance.ua – окрім того, що тут ви можете отримати статус PRO за 100 гривень. Тут цей статус також дозволить швидше набрати рейтинг і піднятися вгору в списку фрілансерів. Біржі фрілансу для початківців. Ця платформа ідеально підійде початківцям: від реєстрації на біржі до можливості позмагатись за замовлення спливе не більше пів години.

Номер слайду 10

На онлайн-сервісі замовлення послуг Kabanchik можна знайти не тільки традиційний фріланс, а й замовлення з клінінгу, ремонту, будівництву тощо. Якщо ви хочете фрілансити з допомогою цього сервісу, будьте готові видати сайту купу інформації про себе – аж до сканів документів, що підтверджують вашу особу. Біржі фрілансу для початківців

Номер слайду 11

Угоди проходять через модуль майданчика. Природно, що сайт стягує свою комісію в розмірі 20%, що на тлі аналогів досить багато. Початківець може не турбуватися на рахунок отримання перших замовлень, оскільки умови для всіх створюються відносно рівні. Біржі фрілансу для початківців

Номер слайду 12

Практична частина

pptx
Додав(-ла)
Аннa Головкова
До підручника
Інформатика (рівень стандарту) 10 клас (Морзе Н.В., Вембер В.П., Кузьмінська О.Г.)
Додано
19 грудня 2021
Переглядів
711
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку