урок №8 "ПРИКЛАДНІ ПРОГРАМИ"

Про матеріал
ПРИКЛАДНІ ПРОГРАМИ Підібраний матеріал сприяє формуванню ключових компетентностей, а саме: основних компетентностей в природничих науках та технологіях, спілкуватися державною мовою, комунікативних, інформаційно-комунікаційних, інноваційних, соціальних компетентностей та вміння вчитися впродовж життя. Цифровий ресурс має на меті допомогти учителям та учням наочним та методичним доповненням програм та підручників для кращого сприйняття та засвоєння уроків інформатики для 5 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРИКЛАДНІ ПРОГРАМИ Урок №8 Нова українська школа 2022 Підготувала: Тетяна Місьонг

Номер слайду 2

ПОМІРКУЙТЕ Що таке програмне забезпечення? Які програми ви використовували в початковій школі?

Номер слайду 3

ПРИКЛАДНІ КОМП’ЮТЕРНІ ПРОГРАМИ Більшість програм, з якими ви працювали в початковій школі, належать до прикладного програмного забезпечення. Це такі програми, як:

Номер слайду 4

ПРИКЛАДНІ КОМП’ЮТЕРНІ ПРОГРАМИ Значна частина з них — це прикладні програми загального призначення, тобто такі прикладні програми, що використовуються в різних галузях людської діяльності для опрацювання:

Номер слайду 5

ПРИКЛАДНІ КОМП’ЮТЕРНІ ПРОГРАМИ Прикладні програми спеціального призначення використовуються для опрацювання даних у певній галузі діяльності, на конкретному підприємстві, в організації, фірмі або їх підрозділі. До такого типу програм належать програми для: Окремою групою прикладних програм є системи програмування, призначені для створення програм з використанням мов програмування, наприклад:

Номер слайду 6

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

ppt
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
31 березня 2023
Переглядів
1204
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку