Урок-гра "Мова розмітки -HTML"

Про матеріал
Матеріал можна використати для закріплення знань з теми "Мова розмітки HTML". У даній презентації зібрані різні вправи, які допоможуть вчителю побачити на скільки учні засвоїли даний розділ. Даний матеріал відповідає чинній програмі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок-гра «Мова розмітки-HTML»Підготувала вчитель інформатики Яцімірська Оксана Михайлівна

Номер слайду 2

… Розум полягає не тільки у знанні,але й в умінні застосувати знання на практиці. Арістотель

Номер слайду 3

Завдання уроку: Закріпити свої навички та уміння в роботі з мовою розмітки гіпертексту -HTML

Номер слайду 4

Турнір-розминка «Обганялки»(учні класу діляться на дві команди)1. Що таке HTML-документ?2. Тег – це…3. Теги поділяються на …4. Назвіть відомі вам елементи форматування символів.5. Рядок в таблиці створюється тегом …6. За допомогою яких тегів задається вирівнювання тексту?7. Web-сайт це…8. Назвіть елемент, за допомогою якого створюється таблиці?9. Як вставити зображення на Web-сторінку?10. . За допомогою яких тегів задається заголовок документа?

Номер слайду 5

Встановити правильну послідовність кодів для створення веб-сторінки: 2 .3. …4.Встановити відповідність між тегами та групами до яких вони відносятся:1.2.


3.

4.
5.

Номер слайду 6

«Збери слово»гіпертексттег

Номер слайду 7

«Збери слово»таблицітеги

Номер слайду 8

Конкурс «Хто це зробив»“Дуже мудро”, - сказал собі під ніс іинспектор Блер 1<роблячи сніговика>1. Він 2<уважно подивився>2 в кабінет і 3<зайшов >3 на туфлі кожного. “Як вміло злочинець скрився!” - пробубонів 4<Місіс Пімпл, її племінниця Феліція і >4 майор Хог. Видаліть 1, переставте 2 і 3, видаліть 4.

Номер слайду 9

Конкурс «Хто це зробив»“Мої 1<шоколадна паста>1 алмази! – викрикнула вона. – Вони вкрали мої 2<шоколадна паста>2 алмази”. “Всім залишатись на місцях !” -крикнув 3<балконні двері>3, вибігаючи 5< інспектор Блер>5 4<через>4. Видаліть 1 і 2, переставте 5 і 3, помістіте 3 після позиції 4.

Номер слайду 10

“Дуже мудро”, - сказал собі под ніс інспектор Блер. Він зайшов в кабінет і уважно подивився на туфлі кожного. “Як вміло злочинець скрився!” - пробобунів майор Хог. “Мої алмази! – викрикнула вона. – Вони вкрали мої алмази”. “Всім залишатись на місцях !” -крикнув інспектор Блер, вибігаючи через балконні двері

Номер слайду 11

Створити таблицю{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ Прізвище, ім’я, по батьковіАдреса Телефон 123

Номер слайду 12

Кросворд123456

Номер слайду 13

Метод «Коло ідей»На сьогоднішньому уроці мені запам‘яталося…Чи досягли ми мети, яку поставили на початку уроку?Що було легким, а що складним?

Номер слайду 14

рефлексія. Який настрій переповнює вас наприкінці уроку.

Номер слайду 15

Домашнє завдання. Скласти ребуси до теми «Мова розмітки гіпертексту HTML»

pptx
Додано
21 жовтня 2022
Переглядів
238
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку