Презентація " Створення вебсайту за допомогою конструктора Wix"

Про матеріал
Презентація " Створення вебсайту за допомогою конструктора Wix" для учнів 10-11 класів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«САЙТ НА WIX»

Номер слайду 2

2 Створення сайту за допомогою будь-якого безкоштовного конструктора сайтів. Конструктори сайтів - це сервіси, де будь-який бажаючий може буквально за пару хвилин створити повнофункціональний сайт-візитку, інтернет-магазин, блог, або ще щось. Досить зареєструватися, вибрати домен (адреса сайту) і налаштувати зовнішній вигляд сайту під свої потреби. Зазвичай це можна зробити безкоштовно.

Номер слайду 3

3 Переваг у таких сервісів досить багато: Не потрібно ламати голову з хостингом, доменом і іншими премудростями - зареєструвався і все отримав. Це безкоштовно, а значить – доступно всім. Це швидко - реєстрація і налаштування сайту займають небагато часу. Через годину вже можна мати готовий сайт. Технічна підтримка може допомогти вирішити всі питання. Зовнішній вигляд сайту можна отримати цілком гідний - дизайни шаблонів розробляють грамотні дизайнери

Номер слайду 4

4 ТОП конструкторів сайтів 2022 року. Weblium – надзвичайно простий у використанні, з унікальними стильними дизайнами, блоками та функціями. Підходить широкому колу користувачів. Безкоштовний, версія “Про” – від $8.25/місяць. Wix – функціональний та гнучкий, пропонує широкий вибір шаблонів. Безкоштовний, платні тарифні плани – від $4.50/місяць. Webnode – досить складний, проте тут можна створити чудовий блог та сайт-візитку. Безкоштовний, платні тарифні плани – від $3.95/місяць. Flexbe – зручне рішення для створення лендінгів. Конструктор сайтів сторено в Росії. Безкоштовний, платні тарифні плани – від ₽750/місяць. Moto. CMS 3 – сучасний та багатофункціональний, пропонує e. Commerce-функціонал та величезний вибір шаблонів. Безкоштовний тест. Замість пакетів послуг – окрема плата за кожну послугу. Site123 – блоги, лендінги, візитки та онлайн-магазини. Безкоштовний, платні тарифні плани – від $9.8/місяць. Mozello – надзвичайно простий варіант для запуску лендінгу чи блогу. Безкоштовний, платні тарифні плани – від $7/місяць.

Номер слайду 5

5 Створення сайту на прикладі конструктора WIX

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Для Android Для i. OSWIX для

Номер слайду 12

Дякую за увагу

pptx
Додано
22 жовтня 2022
Переглядів
760
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку