Урок-гра "Один день у фірмі" (Виробниче навчання)

Про матеріал

Лабораторно-практичне заняття для 11-го класу, технологічний профіль, з професії "Оператор комп'ютерного набору", предмет "Виробниче навчанняПК".

Закріплення навичок роботи з документацією (заява, характеристика, автобіографія), робота в мережі Інтернет (з Google додатками - презентації, малюнки), робота з презентаціями з пакету MS Powerpoint.

Перегляд файлу

ЛПР «Робота в Інтернеті»

 

1. Відкрити папку «Фірма».

2. Вам надали завдання створити презентацію для вашої компанії. За додатковим документом «Звіт директора 2017_.pdf» оформити презентацію.

 

3. Зайти на власний Google Диск і створити там малюнок власної візитівки за допомогою Google малюнка.

Приклади оформлення:

Результат пошуку зображень за запитом "візитка системного адміністратора"

Результат пошуку зображень за запитом "візитка системного адміністратора"

4. Виконаний малюнок зберегти у папку «Фірма» з назвою «Візитка» у форматі JPEG.

Перегляд файлу



ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Інтернет-магазин

Комп'ютерний Всесвіт (kvshop.com.ua).

0-800-502-501.

Комп'ютерна    техніка   і    комплектуючі ПК, побутова техніка, смартфони, планшети, ноутбуки за низькими цінами. Доставка по всій Україні Великий вибір товарів Офіційна гарантія.

Керівний склад компанії

 

Вставити власне фото

Системний

Директор – адміністрато – Лотошникова Н.С.

П.І.П.


Доставка товарів здійснюється кількома способами, виходячи з Ваших побажань 1. Самостійне вивезення із магазину "Комп'ютерний Всесвіт".

Найпростіший спосіб, який дозволяє Вам запланувати та забрати товар із магазину "Комп'ютерний Всесвіт". Для ознайомлення перелік наших магазинів

2.    Доставка на склад компанії-перевізника

Цей спосіб доставки являється найбільш розповсюдженим завдяки простоті, оперативності та широкій географії сервісу. Товар доставляється на склад компанії-перевізника в будь-якому з населених пунктів України При використані цього способу доставки Ви самостійно обираєте компанію-перевізника, а також вказуєте населений пункт доставки та бажаний склад отримання. Як тільки товар буде відправлено, наші менеджери на дадуть Вам номер товаро транспортної накладної та дату отримання вантажу на вказаному складі. Отримати товар на складі компанії-перевізника Ви зможете у зручний час при наявності номера декларації та документа, який підтверджує Вашу особу.

3.         Доставка "До дверей"

Найзручніший спосіб доставки для отримувача, що дозволить максимально зекономити час. Для реалізації доставки "до дверей" Вам необхідно вказати повну адресу доставки, та обрати компанію-перевізника. Такий спосіб дозволяє замовити та отримати необхідний товар не виходячи з дому або офісу


Заробiтна плата у 2016 роцi



Зібратися разом - це початок, триматися разом - це прогрес,

працювати разом - це успіх!



Зміст слайдів
Номер слайду 1

Відкритийінформаційно-аналітичний звіт директора «ПП»Комп’ютерний Всесвіт» Лотошникової Н. С.

Номер слайду 2

ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯІнтернет-магазин Комп'ютерний Всесвіт (kvshop.com.ua). ☎ 0-800-502-501. Комп'ютерна техніка і комплектуючі ПК, побутова техніка, смартфони, планшети, ноутбуки за низькими цінами. ✓ Доставка по всій Україні ✓ Великий вибір товарів ✓ Офіційна гарантія.

Номер слайду 3

Керівний склад компаніїДиректор – Лотошникова Н. С. Системний адміністрато – П.І. П. Вставити власне фото

Номер слайду 4

Номер слайду 5

ДОСТАВКАДоставка товарів здійснюється кількома способами, виходячи з Ваших побажань 1. Самостійне вивезення із магазину "Комп'ютерний Всесвіт". Найпростіший спосіб, який дозволяє Вам запланувати та забрати товар із магазину "Комп'ютерний Всесвіт". Для ознайомлення перелік наших магазинів

Номер слайду 6

ДОСТАВКА2. Доставка на склад компанії-перевізника Цей спосіб доставки являється найбільш розповсюдженим завдяки простоті, оперативності та широкій географії сервісу. Товар доставляється на склад компанії-перевізника в будь-якому з населених пунктів України При використані цього способу доставки Ви самостійно обираєте компанію-перевізника, а також вказуєте населений пункт доставки та бажаний склад отримання. Як тільки товар буде відправлено, наші менеджери на дадуть Вам номер товаро транспортної накладної та дату отримання вантажу на вказаному складі. Отримати товар на складі компанії-перевізника Ви зможете у зручний час при наявності номера декларації та документа, який підтверджує Вашу особу.

Номер слайду 7

ДОСТАВКА3. Доставка "До дверей" Найзручніший спосіб доставки для отримувача, що дозволить максимально зекономити час. Для реалізації доставки "до дверей" Вам необхідно вказати повну адресу доставки, та обрати компанію-перевізника. Такий спосіб дозволяє замовити та отримати необхідний товар не виходячи з дому або офісу

Номер слайду 8

Заробiтна плата у 2016 роцi

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Зібратися разом - це початок, триматися разом - це прогрес,працювати разом - це успіх!

Номер слайду 12

Перегляд файлу

ЛПР «Робота з документацією»

 

1. Відкрити власну папку та створити в ній папку «Фірма».

2. Ви влаштовуєтесь на роботу у фірму, тому Вам необхідно набрати такі документ «Заява» для працевлаштування:

  • Шрифт - Times New Roman
  • Розмір - 14
  • Вирівнювання – по ширині (основний текст)
  • Абзацний відступ – 1 см
  • Міжрядковий інтервал – 1,5
  • Один документ – 1 сторінка

Директору ПП «Комп’ютерний Всесвіт»

Лотошниковій Н.С.

П.І.П.

Який мешкає за адресою:

(вказати вигадану адресу)

 

ЗАЯВА

 

Прошу взяти мене на роботу в ПП «Комп’ютерний Всесвіт» на посаду системного адміністратора з 5 квітня 2018 року. До заяви додаю:

  1. Трудову книжку
  2. Копію диплома
  3. Характеристику з попереднього місця роботи

 

3.  Створити документ «Автобіографія» за зразком (вказувати дані про себе).

Результат пошуку зображень за запитом "зразок автобіографії учня"

 

 

 

 

 

4. У Вас є власний кабінет, створіть для нього вивіску та оформіть його. Заготовку створити за зразком, для необхідності додати власні елементи декору.

 

 

zip
Додано
29 червня 2018
Переглядів
858
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку