Урок математики для дистанційного навчання. 2 клас. Розклад числа на множники (підручник авторів О.Гісь, І.Філяк)

Про матеріал

Цей урок один із видів дистанційного навчання, який дає учневі змогу у легкій та доступній формі, послідовно і систематично ознайомитися із новою темою уроку. Урок містить покроковий інструктаж з виконання завдань. Вчить дитину робити самостійні кроки в освітньому цифровому середовищі, вибирати завдання і комунікувати з вчителем та однокласниками.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дистанційний урок математики. 2 клас(за підручником О. Гісь, І. Філяк)Тема. Розклад числа на множники ВІТАЮ!На тебе чекає тут НОВИЙ дистанційний урок! Чому новий? Ти будеш самостійно йти кроками від завдання до завдання.  Це наче урок-пазл, бо зможеш сам створити свій урок. Так-так. Ти ітимеш кроками і вибиратимеш завдання! БАЖАЮ УСПІХУ!

Номер слайду 2

ПРАВИЛА УРОКУ1. Йди крок за кроком.2. ЧИТАЙ уважно ІНСТРУКЦІЮ до кожного кроку.3. ПРОСИ ПРО ДОПОМОГУ РОДИЧІВ, КОЛИ НЕ ЗНАЄШ, ЩО РОБИТИ ДАЛІ.

Номер слайду 3

Починай крокувати. КРОК 1 “Числові трійки”Підручник с. 1963056

Номер слайду 4

Робота з підручником. Вправа “Числові трійки”Підручник с. 1964058

Номер слайду 5

Робота з підручником. Вправа “Числові трійки”Підручник с. 1962045

Номер слайду 6

Робота з підручником. Вправа “Числові трійки”Підручник с. 1961052

Номер слайду 7

КРОК 2 Приєднайся до гри на Learning. Apps.org. Таблиця множення числа 5 НАТИСНИ https://learningapps.org/9060087 ПОВТОРИ таблицю множення числа 5. КРОК 3 Розгорни зошит. Запиши:- ____ квітня- Дистанційна робота- Пропиши каліграфічно число 22.- Склади і запиши 2 вирази на дві дії із відповіддю 22 (не забудь про ДІЮ МНОЖЕННЯ). Ти впорався?Продовжимо!

Номер слайду 8

КРОК 4 Переглянь ВІДЕОурок "Розклад чисел на множники"за посиланням. НАТИСНИ https://www.youtube.com/watch?time_continue=700&v=r9 XEDlk. WDl. E&feature=emb_logo УВАГА !!! Під час перегляду відео роби паузи, щоб виконувати письмові завдання. Ти впораєшся!!!

Номер слайду 9

КРОК 5 ВІДПОЧИНЬ. Попий води. Потанцюй. Натисни https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=4g. Oo. WVPSMw. U&feature=emb_logo. КРОК 6 Приєднайся для виконання тестів на сайті «На Урок». Задачі на різницеве порівняння. https://naurok.com.ua/test/start/269999

Номер слайду 10

Головоломки. Вправа “Поміркуємо”Завдання №Підручник с. 198 44444?277 КРОК 7

Номер слайду 11

ДЯКУЮ ЗА УРОК!Ти чудово впорався!

pptx
Пов’язані теми
Математика, 2 клас, Розробки уроків
НУШ
Додано
22 квітня 2020
Переглядів
3103
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку