Урок на тему: Органічні сполуки і здоров’я людини.

Про матеріал

Мета: формувати уявлення учнів про прикладне значення хімії, її позитивний і негативний вплив на життя і здоров'я людини; розвивати навики аналізу маркування харчових продуктів за змістом етикеток.

Тип уроку: практичне застосування знань, вмінь і навичок.

Форми роботи: бесіда, групова робота, дискусія, оформлення звіту.

Обладнання׃ етикетки та упаковки від харчових продуктів, ватмани, маркери.

rtf
Пов’язані теми
Хімія, 11 клас, Розробки уроків
Додано
13 липня 2018
Переглядів
1217
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку