Урок " Удосконалення вміння писати вивчені букви, слова і речення з ними."

Про матеріал
Діагностичні аркуші для індивідуальної роботи з української мови за 1 семестр. Розроблено для учнів 1 класу НУШ. Робота містить 2 варіанти.
Перегляд файлу

                 Діагностувальна  робота з навчання грамоти

                         за 1 семестр (1 клас)  1 варіант 

1.Напиши своє ім’я.     _____________________________________

Сік Садочок Персиковий, 0,2 л (1ящ/27шт) - купити в інтернет магазині |  Ціна | Київ, Одеса, Харків, Дніпро2.Встав пропущені букви. Запиши слова.

    с__ к д__т__ Консультація для батьків «Як виховати щедрість у дитини або як навчити  ділитись»кв__т_    Квіти – народні прикмети і вірування, значення кольору квітів. Позитивні  прикмети про квіти, квіти, що приносять в будинок негатив, які квіти  ставити у вітальні, кухні, спальні, дитячої, дарувати подарунок: список,  опис. Квіткові 

ROZETKA | Плакат фігурний КАЛИНА Світ поздоровлень 74,018 48 х 27 см. Ціна,  купити Плакат фігурний КАЛИНА Світ поздоровлень 74,018 48 х 27 см в Києві,  Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові. Плакатк__л__н__                     м__л__н__ Малина - заказать лучшие с METRO    с__ нц__ солнце для детей: 2 тыс изображений найдено в Яндекс Картинках________________________________________________________________________________________________________________________________

 3. Спиши  текст:

                                                            Ліс

          Шумить зелений ліс. На галявині великий дуб. Він великий і сильний.

 

 

Фон тетрадь линейка редкая - фото и картинки abrakadabra.fun

 

Мій настрій:  Идеи на тему «Настрій» (130) в 2022 г | смешные смайлики, смешные открытки,  веселые картинки     Матеріали для куточку настрою "СМАЙЛИКИ"    Матеріали для куточку настрою "СМАЙЛИКИ"

docx
Додано
12 жовтня 2023
Переглядів
2324
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку