Презентація "ВИРОБНИЦТВО МАШИН ТА УСТАТКУВАННЯ. РОЛЬ ТА СТРУКТУРА МАШИНОБУДУВАННЯ"

Про матеріал

Презентація до уроку географії для 9 класу з теми "Виробництво машин та устаткування. Роль та структура машинобудування".

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Раніше люди як трудились: Кіньми орати заходились,І піт з чола – болить все тіло,Весь день робили вони вміло.І лиш зоря – всі прокидалисьІ до роботи враз кидались,І ні хвилинки відпочити – Лише робити і робити. Тепер полегшало старання Сучасне ……

Номер слайду 2

ТЕМА 4 Виробництво машин та устаткування Роль та структура машинобудування. Підготовлено вчителем географії Углуватського НВК Прус О. В.

Номер слайду 3

МЕТА: - навчатись оцінювати роль машинобудування у розвитку господарства, - пояснювати чинники розміщення окремих підгалузей та називати види їх продукції, - вдосконалювати вміння працювати з додатковими джерелами знань, - створювати ментальні карти; - розвиватимуть самостійність, уважність.

Номер слайду 4

Машинобудування – система виробництв важкої промисловості, що складається з проектування, виробництва та експлуатації різноманітних машин та пристроїв.

Номер слайду 5

МАШИНАматематикафізика. Хіміяінформатикабіологіякреслення

Номер слайду 6

Технопа́рк — науково-інноваційний центр, територіально виділений комплекс, який об’єднує в собі організації, фірми, об’єднання, що охоплюють весь цикл здійснення інноваційної діяльності від ґенерації нових ідей до випуску й реалізації наукоємної продукції. Технополіс (від гр. «техно» – майстерність, уміння; «поліс» – місто, держава) – це місто передових (високих) технологій, наукових досліджень і проектно-конструкторських розробок.

Номер слайду 7

Трансфер технологій – передача підприємствамліцензійінжинірингу( консультацій )лізингу( фінансової оренди )

Номер слайду 8

Ментальна карта на тему «Машинобудування»

Номер слайду 9

Розгляньте зображення та вкажіть продукцією яких галузей вони є. Номери зображень занесіть до таблиці.{C4 B1156 A-380 E-4 F78-BDF5-A606 A8083 BF9}МАШИНОБУДУВАННЯТранспортне. Загальне. Точне

Номер слайду 10

1 234

Номер слайду 11

6587

Номер слайду 12

1110912

Номер слайду 13

Дякую за увагу !

pptx
Додав(-ла)
Прус Оксана
Пов’язані теми
Географія, Розробки уроків
Додано
24 лютого 2021
Переглядів
1967
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку