Презентація "Харчова промисловість України"

Про матеріал

Презентація спрямована на раціональне використання часу(диктант " Так чи Ні",).

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Я- споживач

Номер слайду 2

Бліц-опитування1. Які промисли ми вивчали на попередньому уроці?2. Яка галузь найкраще розвинута у місті Косів Івано-Франківської області?3. Який вид торгівлі організовували ремісники для збуту товарів?4. Вид взуття із шкіри.5. Первинна сировина для лляних тканин.6. Узори на полотні, зроблені різними нитками.7. У с. Опішня Полтавської області найбільшого розвитку набуло таке ремесло, як...

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Харчова промисловість України

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Значення харчової промисловості

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Практикум{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}назва галузісировинапродукція. Чинники розміщенняцентри. Борошно-круп’яна хлібопекарцукроваолійножировамолочнам’ясна кондитерська

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Хлібопекарська

Номер слайду 18

Цукрова промисловість

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Молочна промисловість

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Рибна промисловість

Номер слайду 34

Номер слайду 35

«Проблемне питання»-У наші дні багато уваги приділяється виробництву екологічно чистих продуктів харчування. Якими шляхами має розв’язуватися проблема безпечного харчування? Поясніть, чому незважаючи на більш високу ціну екологічно чисті продукти харчування мають більший попит. Які перспективи відкриваються перед Україною з цією проблемою? - На вашу думку,  переваги і недоліки має система фаст-фуду перед традиційним харчуванням?

Номер слайду 36

Проблеми і перспективи розвитку харчової промисловості України

Номер слайду 37

Ваш вибір продуктів харчування

Номер слайду 38

Диктант «Так чи ні» 1. Цукрова промисловість,сировинний фактор розміщення; 2. Споживчий фактор , олійножирова; 3. Вершкове масло, згущене молоко, споживчий фактор; 4. Споживчий фактор, рибна промисловість; 5. Чинниками розміщення Х. П.транспортний, кваліфіковані робітники, споживчий; 6. Борошномельна- крупяна , споживчо-сировинний фактор; 7. Цукрове виробництво найбільше розташоване в лісостеповій зоні; 8. Україна експортує олію, цукор, борошно ; 9. Розташування підприємств олійно-жирової сприяло спеціалізації рослинництва; 10. Споживчий фактор,кондитерське виробництво.

Номер слайду 39

Відповіді:І варіант ІІ варіант+ 2. -- 4. -- 6. + + 8. +9. + 10.+

Номер слайду 40

Домашнє завдання:& 35;Дослідження “Продовольчий кошик вашої родини” стр.27 ( практичний зошит)

Номер слайду 41

Здорове та різноманітне харчування є запорукою здорового організму

pptx
Пов’язані теми
Географія, Розробки уроків
Додано
25 лютого 2021
Переглядів
575
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку