Урок "Вставні слова"

Про матеріал
Запропонований матеріал виконаний за допомогою сервісів Thinglink та Padlet. Учням пропонуються завдання від теорії до практики.Поряд із звичними вправами, школярі виконують візуалізоване тестування у вигляді тегів слів.
Перегляд файлу

                       Вивчення теми «Вставні слова» в 5 класі

     Карантин виявився  рушійною силою для розвитку дистанційного навчання. Для проведення уроків можна використати безліч сервісів.

     У створенні інтерплакатів надійним помічником є Thinglink. Матеріал, прихований за кнопками, несе в собі наповнення як теоретичним матеріалом, так і практичним. І саме кнопки дають можливість учням, особливо середньої ланки, відчути себе першовідкривачами, бо завжди цікаво подивитися: а що ж там, за зеленою позначкою.

     Не менш цікавим та інформативним є сервіс Padlet. Він створює дошку для командної роботи. Подача інформації тут є зрозумілою для всіх учнів. На відкритому просторі розміщено завдання від теорії до практики. Увесь матеріал перед очима.

     Вибір за вами.

https://www.thinglink.com/scene/1303398484921024513

 

https://padlet.com/ukrainka/gubnqqr5o4dm?utm_campaign=transactional&utm_content=peek_image&utm_medium=email&utm_source=started_a_padlet

 

docx
Додано
6 квітня 2020
Переглядів
424
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку