«Весняний кораблик» констрування з природного матеріалу

Про матеріал
Мета: Формувати прийоми комбінування під час роботи з природним матеріалом. Розширювати знання про водний транспорт. Закріплювати знання про трикутник. Розвивати уяву. Виховувати любов до праці.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер-клас констрування з природного матеріалу(для молодшої групи)«Весняний кораблик»

Номер слайду 2

Кораблик по морю пливе в далечінь,Він бачив морів й океанів глибінь. Проплив і в холодній, і в теплій воді,І чайкам у небі з труби він гудів -Він сотні красивих побачив земель. Та нам розповів мандрівний корабель:« Ріднішого берега нам не знайти,Де вчився уперше по хвилях пливти!»Кораблик-мандрівник

Номер слайду 3

Кораблі-кораблики. Зроблені з картону. Кораблі-кораблики. Плавають, не тонуть. В них вітрила-крилечка. Білі з парусини. В них вітрила-крилечка. Линуть в далі сині. Вітрик-хитрик бавиться,Напина вітрила. Вітрик-хитрик бавиться,Підганя щосили. Кораблі-кораблики. Тільки-тільки мріють. Кораблі – кораблики,Як лелечий вирій. Кораблі-кораблики

Номер слайду 4

Розминка для рук. ХвиліПереплести пальці обох рук і робити хвилеподібні рухи: «штиль» – злегка похитати долоньками», «шторм» – долоньки піднімаються й опускаються високо. Фізкультхвилинка. Вітрильник. Білий парус надимає, (Глибокий вдих і повільний видих)Набира вітрильний хід. (Рухи руками)І за ним вже не встигає (Біг на місці)Величезний теплохід. (Присідання)

Номер слайду 5

Мета: Формувати прийоми комбінування під час роботи з природним матеріалом. Розширювати знання про водний транспорт. Закріплювати знання про трикутник. Розвивати уяву. Виховувати любов до праці. Обладнання: Шкаралупа волоського горіха, сірники або зубочистки, креповий папір, пластилін.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
23 вересня 2023
Переглядів
158
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку