Відеопрезентація "Бути здоровим це модно!"

Про матеріал
Вашій увазі пропонується руханка від вихованця ЗДО № 9 "Дубок" м. Умань - Карасєвича Арсенія. Заняття фізичною культурою не лише поліпшують спортивну форму, але й піднімають настрій та допомагають позбавитися поганих думок. «Не такий страшний сам страх по факту, як думки про цей страх, людей з’їдають думки, поки вже прийде та хвороба-людина вже себе з’їсть, імунітет на нулі і не буде боротися із хворобою, тому пам’ятайте, що ендорфіни, позитивні емоції – це те, що зміцнює наш імунітет».
Перегляд файлу

БУТИ ЗДОРОВИМ – ЦЕ МОДНО!

«Гроші втратив – нічого не втратив,

                                                    час загубив – половину втратив,

                                                      а здоров’я загубив – все втратив»

Збереження і зміцнення здоров’я населення в цілому, і підростаючого покоління в тому числі, – цінність, яка має стратегічне значення для сталого розвитку суспільства і належить до актуальних завдань розвитку сучасної України.

Здоров’я це найвище благо, дароване людині природою. Без нього життя не може бути повноцінним і щасливим. Здоровим потрібно бути з раннього дитинства, добре здоров’я дається Богом та батьками, але зберігати його мусить кожен сам. Не можна розраховувати на те, що можна залишитися здоровим, зовсім не докладаючи до цього ніяких зусиль. Здоров’я в усі часи вважалося найвищою цінністю, що є важливою складовою активного творчого життя, радості та благополуччя людини. Турбота про здоров’я молодого покоління є одним з найважливіших завдань не тільки працівників охорони здоров’я, але й усіх, хто причетний до навчання і виховання дітей.

Приємного перегляду!!!    Відео https://youtu.be/UQqTet_NRSM

 

docx
Додано
1 лютого 2021
Переглядів
365
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку