Відеоурок "Дослідження «Винаходи, що роблять комфортним життя, їх історія і призначення»"

Про матеріал
Презентація відеоуроку подається з метою – виконати дослідження історій винаходів людства, які зробили наше життя більш комфортним і зручнішим; навчити проводити цікаві дослідження разом з учителем, розвивати вміння аналізувати прочитане і почуте, уміння знаходити інформацію в інтернеті і працювати в групі. За підручником Т. Коршевнюк, О. Ярошенко "Пізнаємо природу", 6 клас НУШ (2023).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пізнаємо природу6 клас. Урок 7 Дослідження«Винаходи, що роблять комфортним життя, їх історія і призначення»rrrrr

Номер слайду 2

Кожний винахід – це якийсь новий предмет, якого не існувало у природі. Часто робити винаходи людину спонукають проблеми і незручності, які виникають в повсякденному житті.

Номер слайду 3

Сформулюй мету, склади план і проведи спостереження.1 Мета спостереження. Дослідити декілька винаходів, що зробили життя людей комфортним. Дізнатися про історію цих винаходів і їх призначення.

Номер слайду 4

Накресли у зошиті таблицю за зразком. Заповніть перший рядок таблиці, як на зразку. 2{21 E4 AEA4-8 DFA-4 A89-87 EB-49 C32662 AFE0}№Назва винаходу. Яку проблему дозволяє розв’язувати. Коли, де і ким здійснено винахід1 Праска електрична. Отримати одяг без складочок, не пом’ятий, аби виглядати охайно. Генрі Сілі, 1882 р., США 234

Номер слайду 5

Повну презентацію дивіться у відеоуроці

pptx
Додано
26 вересня 2023
Переглядів
491
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку