Відеоурок "Правила поведінки і БЖ в кабінеті інформатики"

Про матеріал
Правила поведінки і БЖ в кабінеті інформатики для учнів. Потрібно добре розуміти, як себе вести при поботі з комп'ютером. Що можна робити в кабінеті інформатики, а що не можна. Дивіться, запам'ятовуйте та не порушуйте.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Правила поведінки і БЖ в кабінеті інформатики.

Номер слайду 2

Правила поведінки і БЖ в кабінетіЗаходьте до комп’ютерного кабінету тільки з дозволу вчителя, не поспішаючи, не торкаючись обладнання

Номер слайду 3

Правила поведінки і БЖ в кабінетіНе вмикайте та не вимикайте комп’ютери без дозволу вчителя

Номер слайду 4

Правила поведінки і БЖ в кабінетіПід час роботи будьте дужеуважні та не відволікайтесь. Не вставайте з робочого місця, ви можете щось зачепити і перекинути.

Номер слайду 5

Правила поведінки і БЖ в кабінетіПрацюйте на клавіатурі чистими, сухими руками, не натискаючи на клавіші без потреби чи навмання.

Номер слайду 6

Правила поведінки і БЖ в кабінетіПід час роботи не торкайтеся екрана й тильної сторони монітора.

Номер слайду 7

Правила поведінки і БЖ в кабінетіНе торкайтеся з’єднувальних проводів та проводів живлення.

Номер слайду 8

Правила поведінки і БЖ в кабінетіНіколи не намагайтесь самостійно усунути несправності комп’ютера, негайно повідомте про це вчителя.

Номер слайду 9

Правила поведінки і БЖ в кабінетіСидіти треба рівно і правильно. Дотримуйтесь безпечної відстані від очей до монітору. Руки і ноги не напружені, спина спирається на спинку крісла чи стільчика.

Номер слайду 10

Після закінчення роботи. Приберіть своє робоче місце. Закрийте вікна усіх програм, з якими ви працювали. З дозволу учителя вимкніть комп’ютер.

Номер слайду 11

Правила поведінки і БЖ в кабінетіЗапам’ятайте! Якщо не дотримуватись правил техніки безпеки та поведінки, робота за комп’ютером може завдати шкоди вашому здоров’ю.

pptx
Додано
29 серпня 2022
Переглядів
1100
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку