Відеоурок "Що робити, аби здоровим жити"

Про матеріал
На уроці ви дізнаєтесь про те, що потрібно людині робити протягом життя, щоб бути здоровою і життєрадісною багато років. Як завжди буде пізнавальне STEM-дослідження. Дивіться до кінця. Давайте навчатися разом. За підручником Т. Коршевнюк, О. Ярошенко "Пізнаємо природу", 5 клас НУШ (2022).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пізнаємо природу5 клас. Що робити, аби здоровим жити. Урок 58rrrrr

Номер слайду 2

Які дії ти виконуєш щодня:роблю ранкову руханку; їм тістечка; мию руки; гризу нігті; лягаю спати в один і той самий час; прокидаюся в один і той самий час; п’ю 5–6 склянок води; їм фрукти й овочі; допомагаю друзям чи рідним; п’ю солодкі газовані напої; лягаю спати в різний час; годинами сиджу з ґаджетами (комп’ютером, планшетом, смартфоном).

Номер слайду 3

Здоров’ям називають стан, за якого немає вад у роботі органів і людина добре почувається. Здоров’я людини залежить від умов навколишнього середовища та способу її життя.

Номер слайду 4

Вода — незамінна речовина в харчуванні людини. Вчені з’ясували: для злагодженої роботи органів людині рекомендується випивати 1,5–2 літри води щодоби. Важливо цей об’єм розподілити на рівні порції і пити впродовж дня.

Номер слайду 5

Корисним для здоров’я є дотримання режиму дня — чітко визначеного розпорядку дій на день.

Номер слайду 6

Повну презентацію дивіться у відеоуроці.

pptx
Додано
28 березня 2023
Переглядів
571
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку