Відеоурок "Як людина пристосовується до середовища життя"

Про матеріал
Сьогодні будемо розбиратися, як людина пристосовується до середовища життя. Ви дізнаєтесь різні технології, побачите різноманітні матеріали, без чого ми не можемо комфортно жити. Буде пізнавальне STEM-дослідження. Дивіться до кінця. Давайте навчатися разом. За підручником Т. Коршевнюк, О. Ярошенко "Пізнаємо природу", 5 клас НУШ (2022).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Пізнаємо природу5 клас. Як людина пристосовуєтьсядо середовища життя. Урок 56rrrrr

Номер слайду 2

Пригадай, що називають середовищем життя. Яке його значення для рослин і тварин? Чим середовище життя людини відрізняється від середовищ життя інших організмів?

Номер слайду 3

Людина навчилась не покладатися на природу. Вона сама вирощує потрібні рослини і тварин. У цьому велика заслуга науковців. На весь світ прославилась українська дослідниця Ольга Кирилівна Коломієць. Вонастворила новий сорт цукрового буряку «Білоцерківський однонасінний».

Номер слайду 4

Одержану на фермах і полях продукцію людина переробляє, використо-вуючи різні харчові технології. Наприклад, технологія вироблення цукру із цукрового буряку, вершкового масла — із молока, борошна й різних круп — із зерна рослин, соків — із плодів й овочів.

Номер слайду 5

Повну презентацію дивіться у відеоуроці.

pptx
Додано
24 березня 2023
Переглядів
1297
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку