Виховна година до " Всесвітнього дня прибирання"

Про матеріал
Презентація " Всесвітній день прибирання" створена для супроводу Виховної години під час дистанційного навчання для учнів середньої школи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Всесвітній день прибирання “WORLD CLEANUP DAY”

Номер слайду 2

Прибирання: Навіщо?(відповіді учнів)Щоб не забруднювати планету. Не забруднювати повітря. Не забруднювати водойма. Не спричинити лихо для тварин та рослин. Не погіршувати здоров’я людей

Номер слайду 3

https://youtu.be/p. Nl-GRue. SO0?si=Qbi. O8 Yzk. E6n1 R7 PN

Номер слайду 4

https://batareiky.ua/

Номер слайду 5

ЧОМУ ЦЕ ПОТРІБНО?  Цифрове прибирання – це сучасний та безпечний онлайн формат прибирання, до якого може долучитися кожен. Як і матеріальні забруднювачі, цифрові програми та файли також створюють відходи – а саме невикористані, застарілі та непотрібні програми, файли і навіть веб-сторінки. Більшість людей звикли вважати, що цифровий світ відокремлений від фізичного і не має на нього реального впливу. Надсилання електронного листа, фотографування, потокове відео, створення файлів, резервне копіювання – кожна цифрова дія споживає енергію і створює CO2, що сприяє потеплінню клімату. Щороку створюються трильйони фотографій і відео, і більшість з них будуть забуті. Хоча може здатися, що ці окремі дії мають незначний вплив, у сукупності їхній вплив є величезним. Видаляючи всі непотрібні файли, програми, фотографії та відео, ми не лише заощаджуємо величезну кількість CO2, але й продовжуємо термін служби наших гаджетів, оскільки на виробництво обладнання припадає 78% вуглецевого сліду. 

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Прибирання: Де?(відповіді учнів)На вулиціВдома. Допомогти друговіРічки, озера, океани. У школіНа роботіВ парках. На берегах водойм. На ігровому майданчику. В лісі…Завжди пам’ятаємо про мінну безпеку!!!

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Прибирання: Як?(відповіді учнів)За собою. Допомагаючи батькам та іншим дорослим. Сортуючи сміття. Долучання інших…

Номер слайду 10

Сортуємо сміттяhttps://wordwall.net/uk/resource/53958893

Номер слайду 11

«Сміття чи багатство?»(відповіді учнів)Вторинне використання!!!Друге життя. Волонтерство: старі речі, іграшки….

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Долучаємось!

pptx
Додано
11 вересня
Переглядів
224
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку