Виховна година на тему: "Всесвітній день щастя"

Про матеріал
Метою проведення виховної години допомогти учням зрозуміти суть людського життя, визначити своє місце в ньому. Про важливість щастя у нашому житті та тому, як ми можемо намагатися зробити своє життя та життя інших більш щасливим. Це час подумати про те, що робить нас щасливими і як ми можемо принести радість іншим.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВИХОВНА ГОДИНА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЩАСТЯ20 БЕРЕЗНЯ

Номер слайду 2

Динамічна пауза “Сонечко” Усміхнемось сонечку: «Здрастуй, золоте!» Усміхнемось квіточці: «Хай вона росте!» Усміхнемось дощику: «Лийся, мов з відра!»Друзям усміхнемось: «Зичимо їм добра».

Номер слайду 3

Сонечко та друзі вдячні вам за такі теплі слова і вони сяють від щастя, подивіться! А яке воно щастя, хочете дізнатися?- Я запрошую сісти зручно і послухати цікаве оповідання про щастя. Оповідання В. Сухомлинського «Яке щастя?»

Номер слайду 4

Номер слайду 5

https://www.youtube.com/watch?v=VMU0prt. KVt. U&t=43s

Номер слайду 6

Номер слайду 7

А ви щасливі?

Номер слайду 8

ЩАСТЯ Щастя – це вічна дорога земна, Щастя – це літо, зима і весна, Щастя – це сонце, злива і сніг, Щастя – це пісню ділити на всіх, Щастя – це віра в добро і любов, Щастя – це музика вільних дібров, Щастя – це друзі і рідний твій дім. Щастя – це світ, подарований всім.

Номер слайду 9

ГРА «ТАК чи НІ» : «ЩО РОБИТЬ ЛЮДИНУ ЩАСЛИВОЮ?»https://www.educ.com.ua/biblioteka/gra-tak-chi-ni-z-lego-shho-robit-lyudinu-shhaslivoyu.html

Номер слайду 10

Книжечка-пантбук або пейнтбук. МАЛЮЙ СВОЇ КОЛЬОРИ ЩАСТЯСІМ КОЛЬОРІВЩАСТЯЖИТТЯ -МАМАДОБРОСВІТЛОКРАСАЗНАННЯПРИРОДАВІРНІ ДРУЗІЗДОРОВ*Я

Номер слайду 11

УКРАЇНА

Номер слайду 12

Я бажаю вам досягти справжнього людського щастя. Хай кожному з вас воно усміхнеться. Будьте щасливі!

pptx
Додано
13 жовтня 2023
Переглядів
1608
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку