Виховна година "Щаслива родина - це вся Україна"

Про матеріал
Матеріали презентації допоможуть класному керівникові провести виховну годину.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Щаслива родина – це вся Україна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

В щасливі і сумні години,Куди б нам не стелився шлях,Не згасне вогнище родинне. В людських запалених серцях. Дмитро Білоус

Номер слайду 4

1. Донька моєї мами - то моя ... 2. Син мого дідуся ... 3. Своїх онуків розуму навчає старенький ... 4. Найбільше пестить та голубить своїх дітей ... 5. Батькам на потіху росте здоровий, розумний їхній ... 6. Твою матусю донечкою кличе твоя ... . 1    2          3        4          5          6      С е с т р а. Т а т о. Д і д у с ь. М а т и. С и н. Б а б у с я

Номер слайду 5

Що означає слово " Родина"?Родина – це група споріднених людей, яка складається з жінки, чоловіка, дітей, бабусі, дідуся, що живуть разом.  Всіх членів родини ми називаємо родичі.

Номер слайду 6

Сім'я – це група людей, родичів, які проживають разом, спільно: чоловік і жінка, батьки і діти. Їх об’єднує спільний дім, господарство, спосіб життя. У давнину в Україні батьки мали багато дітей — сім Я, сім осіб і це вважалося, що є повна сім’я.

Номер слайду 7

«Родина», «рід», які слова святі!Вони потрібні кожному в житті,Бо всі ми з вами гілочки на дереві,Що вже стоїть віки. Це дерево – наш славний родовід,Це батько, мати, прадід твій і дід.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Якщо ви пам’ятаєте своїх рідних, значить ви знаєте звичаї вашої родини.

Номер слайду 10

Якщо ви пам’ятаєте своїх рідних, значить ви знаєте звичаї вашої родини.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

1. У дружній родині і в холод тепло.2. Вся сім'я разом, так і душа на місці.3. Шануй батька й неньку, то буде тобі скрізь гладенько.

Номер слайду 13

«Лише у щасливих батьків виростають щасливі діти». Антон Макаренко

Номер слайду 14

Номер слайду 15

7-В клас

Номер слайду 16

Наш класний колектив – це також родина із звичаями, традиціями, нормами поведінки в навчальному закладі та за його межами.

Номер слайду 17

1. Якщо родина — це будівля, то яка?2. Якщо родина — це колір, то який?3. Якщо родина — це музика, то яка?4. Якщо родина — це геометрична фігура, то яка?5. Якщо родина — це настрій, то який?

Номер слайду 18

Номер слайду 19

«Родина, родина – це вся Україна. З глибоким корінням, з високим гіллям» Вадим КрищенкоІ пам'ятайте: щасливо жити одному неможливо!Завжди будьте разом, любов бережіть,Образи і сварки женіть подалі,Хочу, щоб про Вас говорили усі: Яка гарна Ваша родина  

Номер слайду 20

Любіть і бережіть свої родини!

pptx
Додано
4 березня 2023
Переглядів
1628
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку