Виховний захід на тему: “ Історії та традиції України - Польщі - Скандинавії . Хто ж приносить подарунки ?“

Про матеріал
Виховний захід на тему: “ Історії та традиції України - Польщі - Скандинавії. Хто ж приносить подарунки ?“ Використати під час виховного новорічного свята Дня Св. Миколая
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Виховний захід на тему: “ Історії та традиціїУкраїни - Польщі - Скандинавії . Хто ж приносить подарунки ?“ Підготували: вчитель географії Ольга Яремик вчитель праці Надія Миколайчук

Номер слайду 2

Шановні діти сьогодні ми подорожуємо невеличким новорічним туром до Європи. Наш шлях буде : Україна - Польща - Скандинавія

Номер слайду 3

Ялинка. Новорічні іграшки. Гірлянди. Подарунки. Сніг . І зовсім не важливо скільки тобі років, з якої ти країни… Всі люблять Новорічні свята ! Подарунки. Листівки. Усмішки. Сюрпризи. Добро. Надія . . . Новорічні свята – свято всіх людей і всіх народів!!!

Номер слайду 4

Кожна країна має свої звичаї та традиції. Ось і ми вирішили дізнатися, які є традиції в країнах Європи , якими ми будемо подорожувати.

Номер слайду 5

І перша країна, до якої ми вирушаємо це Польща ( столиця держави Варшава) , межує на кордоні заходу України. Яка столиця України ?

Номер слайду 6

А зараз здійснимо політ з Польщі через Балтійське море та дізнаємось про новорічні традиції регіона в Європі Скандинавії !Скандинавія охоплює три королівства Данії, Норвегії та Швеції.

Номер слайду 7

Ось ми і повертаємось додому. Згадаємо про наше українське свято День Святого Миколая. Тому що: Всюди на світі добре , а вдома найкраще.

Номер слайду 8

Вітаємо з наступаючими Новорічними святами від душі хочемо побажати, щоб разом зі святом у двері постукали щастя та мир, щоб новорічна атмосфера та радісний настрій подарували казку для душі , щоб у цей рік сталося все найкраще та добре, щоб життя пішло за курсом добра та кохання!Дякуємо за увагу!!!

pptx
Додано
7 грудня 2023
Переглядів
149
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку