Виховний захід присвячений Дню здоров'я

Про матеріал
Виховний захід присвячений Дню здоров’я Свято починається виходом під урочисту музику команд і їх шикування. Виходять ведучі 1-й ведучий: Шановні друзі, наше сьогоднішнє свято присвячене дню фізичної культури та спорту 2-й ведучий: Сьогодні ми будемо змагатись у силі, спритності, винахідливості, кмітливості і просто відпочинемо. Надаємо слово директору ліцею ¬¬¬¬¬___________ 1-й ведучий: Ми раді бачити всіх вас здоровими, бадьорими і готовими до фізичних випробовувань. Отже, привітаємо один одного оплесками. 1-й ведучий: Сьогодні у вас дуже важливе завдання. Ви повинні показати не тільки свою силу і спритність, а ще й залучити своїх друзів до танцювального флеш мобу. Тож під ваші оплески запрошуємо до виступу _______ клас Конкурс 1 - Молодці, ви чудово впоралися із завданням. Наступними свій виступ нам дарують учні ___ класу. Вітайте їх оплесками та долучайтеся до танцю Конкурс 2 - Усе це було дуже круто і весело. Та попереду серйозні суперники . Зустрічайте команду Конкурс 3 - Це було неперевершено . Ви були на висоті! Та своєї черги чекають учні ____ класу. Підтримаємо їх! Конкурс 4 - Така дружна команда просто приречена на успіх. Та подивіться на ____ клас так і рвуться до виступу . Браво ____ клас, браво , просимо , просимо! Конкурс 5 - Які молодці , скільки енергії, сили та оптимізму! Зразу видно, що ви справжні спортсмени! Своїм запалом ви й ___ клас розпалили. Он стоять, на сцену просяться . Свій номер показати хочуть. Конкурс 6 - А ми будемо проводжувати , бо бачу, що наші учасники ждуть з нетерпінням продовження боталії. Запрошуємо до виступу ______ Конкурс 7 - Молодці, займайте свої місця та відпочивайте. А ми запрошуємо наступних учасників , ___ клас Конкурс 8 - Ви знаєте, не чекала таких сюрпризів від наших учасників! Та вони виявляється все вміють! Та треба перевірити чи вміє веселитися _____ клас Конкурс 9 - І ось він і прийшов, момент істини. Залишився тільки один виступ, який і розставить все по своїх місцях. Запрошуємо вас _____ клас - А зараз ми розпочинаємо спортивні змагання. Залучаємо до змагань всі класи. 1-й ведучий: - Ну що ж, може на цьому пора ставити логічну крапку і говорити всім, що перемогла дружба?! 1-й ведучий: - На правах ведучої, я хочу сказати своє останнє слово. Хто б зараз не став переможцем, особисто для мене, цілком зрозуміло: перемогли всі команди, бо показали всі свої таланти, подолали страх і сором'язливість і влаштували справжнє свято торжества краси і сили! 1-й ведучий: На цьому і закінчується наше спортивне свято. Ми всі гарно відпочили і отримали насолоду від сьогоднішніх змагань, а також вкотре переконалися, які дружні і спортивні діти навчаються у нашому ліцеї. 2-й ведучий: Бажаємо вам зростати міцними і здоровими, дружити з фізкультурою і спортом!
Перегляд файлу

Виховний захід присвячений Дню здоров’я

Свято починається виходом під урочисту музику команд і їх шикування.

Виходять ведучі

1-й ведучий:

Шановні друзі, наше сьогоднішнє свято присвячене дню фізичної культури та спорту

2-й ведучий:

Сьогодні ми будемо змагатись у силі, спритності, винахідливості, кмітливості і просто відпочинемо.

Надаємо слово директору ліцею ­­­­­___________

1-й ведучий:

Ми раді бачити всіх вас здоровими, бадьорими і готовими до фізичних

випробовувань. Отже, привітаємо один одного оплесками.

1-й ведучий:

Сьогодні у вас дуже важливе завдання. Ви повинні показати не тільки свою силу і спритність, а ще й залучити своїх друзів до танцювального флеш мобу.

Тож під ваші оплески запрошуємо до виступу _______ клас

 Конкурс 1

  • Молодці, ви чудово впоралися із завданням. Наступними свій виступ нам дарують учні ___ класу. Вітайте їх оплесками та долучайтеся до танцю

 

Конкурс 2

  • Усе це було дуже круто і весело.  Та попереду серйозні суперники . Зустрічайте команду

 

Конкурс 3

  • Це було неперевершено . Ви були на висоті! Та своєї черги чекають учні ____ класу. Підтримаємо їх!

 

Конкурс 4

  • Така дружна команда просто приречена на успіх. Та подивіться на ____ клас так і рвуться до виступу . Браво ____ клас, браво , просимо , просимо!

Конкурс 5

  • Які молодці , скільки енергії, сили та оптимізму! Зразу видно, що ви справжні спортсмени! Своїм запалом ви й ___ клас  розпалили. Он стоять, на сцену просяться . Свій номер показати хочуть.

Конкурс 6

  • А ми будемо проводжувати , бо бачу, що наші учасники ждуть з нетерпінням  продовження боталії. Запрошуємо до виступу ______

Конкурс 7

  • Молодці, займайте свої місця та відпочивайте. А ми запрошуємо наступних учасників , ___ клас

Конкурс 8

  • Ви знаєте, не чекала таких сюрпризів від наших учасників! Та вони виявляється все вміють! Та треба перевірити чи вміє веселитися _____ клас

Конкурс 9

  • І ось він і прийшов, момент істини. Залишився тільки один виступ, який і розставить все по своїх місцях. Запрошуємо вас _____ клас
  • А зараз ми розпочинаємо спортивні змагання. Залучаємо до змагань всі класи.

1-й ведучий:

  •  Ну що ж, може на цьому пора ставити логічну крапку і говорити всім, що перемогла дружба?!

1-й ведучий:

  • На правах ведучої, я хочу сказати своє останнє слово. Хто б зараз не став переможцем, особисто для мене, цілком зрозуміло: перемогли всі команди, бо показали всі свої таланти, подолали страх і сором'язливість і влаштували справжнє свято торжества краси і сили!

1-й ведучий:

На цьому і закінчується наше спортивне свято. Ми всі гарно відпочили і отримали насолоду від сьогоднішніх змагань, а також вкотре переконалися, які дружні і спортивні діти навчаються у нашому ліцеї.

2-й ведучий:

Бажаємо вам зростати міцними і здоровими, дружити з фізкультурою і спортом!

1

 

doc
Додано
5 січня 2021
Переглядів
348
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку