віртуальна екскурсія Музей ВВВ

Про матеріал
віртуальна екскурсія Музей Великої Вітчизняної війни. За розмірами і значенням колекцій музей є одним з найбільших в Україні. Його зібрання зосереджені в 16 залах загальною площею 5 кв. км. У залах виставлено більше 15 тисяч предметів, при цьому упор в експозиції зроблено на символіку та образи, що сприймаються на рівні почуттів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Монумент Батьківщина-Мати Вічний вогонь Скульптурна композиція Скульптурно-архітектурна композиція "Форсування Дніпра" Виставка бойової техніки часів Другої світової війни. Музей історії України у Другій Світовій війніВхід в музей Виставка бойової техніки часів Афганської війни Музей воїнів-афганців. Оглядові майданчики Сходи до "Співочого поля"МЕМОРІАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ»

Номер слайду 3

Цікаві факти : Найбільший музей, присвячений Україні у Другій Світовій війні, був відкритий 9 травня 1981 року. Величезний комплекс займає площу понад 10 га. У нього входять: музей і монумент «Батьківщина-мати», головна площа з Алеєю міст-героїв та скульптурними композиціями «Форсування Дніпра» та «Передача зброї», горельєфні композиції «Герої фронту і тилу», чаша «Вогню Слави», виставка бойової техніки і озброєння періоду 1940-х років. В окремій будівлі розгорнуті експозиції «Трагедія і доблесть Афгану» та «На чужих війнах», а також відкриті для відвідування транспортний літак Лі-2, гелікоптер Мі-24 В та реактивний винищувач МіГ-23. За розмірами і значенням колекцій музей є одним з найбільших в Україні. Його зібрання зосереджені в 16 залах загальною площею 5 кв. км. У залах виставлено більше 17 тисяч предметів, при цьому упор в експозиції зроблено на символіку та образи, що сприймаються на рівні почуттів. Експонати лише доповнюють ретельно продуману концепцію музею. Сучасна експозиція музею створена в 1994-95 рр. В її основі - хід Другої Світової війни на території України, внесок нашої країни у перемогу над нацизмом. Експозиція в хронологічному порядку розповідає про історію війни, яка двічі прокотилася через Україну.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

У НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ є сайт http://www.warmuseum.kiev.ua/- він наповнений і регулярно оновлюється на заздрість багатьом вітчизняним установам. Там можна дізнатися про всі заходи, числені проекти і освітні програми, фестивалі, тематичні виставки, історію музею, контекст і підтексти його існування.

pptx
Додано
24 травня 2020
Переглядів
788
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку