Зміст слайдів
Номер слайду 1

Віртуальна екскурсія Театрами Кривого Рогу. Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №43

Номер слайду 2

Добрий день, шановні гості!Запрошуємо Вас на віртуальну екскурсію театрами

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

«Криворізький академічний міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху»Розташований біля будівлі Покровського виконкому на вулиці Шурупова.

Номер слайду 6

Криворізький Академічний театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху» під керівництвом заслужених діячів мистецтв України Антоніни та Олександра Бєльських офіційно виник в 1994 році в м. Кривому Розі Дніпропетровської області (Україна) за рішенням виконкому Криворізької міськради.

Номер слайду 7

Основною специфікою даного колективу є пластична драма, безмовне існування артиста посредствам мови тіла. Театр «Академія руху» є флагманом пластичного мистецтва на Україні. Артистів для своїх постановок театр виховує сам, тому виникла необхідність створення не тільки творчої майстерні, а й власної акторської школи заснованої на драматичному і хореодраматичному мистецтві.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

«Криворізький міський театр ляльок»Розташований на проспекту Героїв-підпільників, 54 А

Номер слайду 10

Ляльковий театр у Кривому Розі було створено в червні 1977 року. Першим директором театру був А. Артюшкін, першим головним режисером — П. Линьов . Театр відкривався виставою «Чарівний фургон» за п'єсою В. Орлова.

Номер слайду 11

Криворізький міський театр ляльок вільний у виборі форм роботи із глядачами — крім репертуарного показу вистав, це і організація та проведення на місці різноманітних заходів, як то конкурсів для дітей, спеціальних зустрічей, так і виїзні виступи творчого колективу, а також участь у різних фкстивалях, оглядах, гастролях тощо. За 36 років театр побував майже у всіх областях України, а також в Росії, Білорусі, Молдові, Казахстані, в Північній Осетії.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

«Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка»Розташований на Поштовому проспекті.

Номер слайду 14

Давні театральні традиції вже існували в Кривому Розі від початку XX сторіччя. У 1909 році на Криворіжжі працював театр «Колізей». 28 серпня 1930 року був створений Державний міжрайонний театр соціалістичного сектору, що обслуговував Кременчуцький та Криворізький округи з постійним перебуванням у місті Кременчук.

Номер слайду 15

У зв'язку з адміністративною реформою відбулася реорганізація театру. На початку 1931 року театр переведений в Кривий Ріг, де він отримує назву — «Кривбас». Урочисте відкриття театру відбулося 5 листопада 1931 року прем'єрою спектаклю «Справа честі» за п'єсою І. Микитенка. У 1949 році Криворізький театр отримав ім'я Тараса Григоровича Шевченка.

pptx
Пов’язані теми
Додано
10 серпня 2020
Переглядів
276
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку