Віртуальна Машина та встановлення віндовс на неї

Про матеріал
Встановлення та налаштування віртуальної машини, а також встановлення віндовс на неї.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Віртуальна машина. Встановлення та налаштування Windows 10.

Номер слайду 2

Віртуальна машина Віртуальна машина — це програмно-апаратна копія фізичного комп’ютера або сервера, з будь-якою бажаною операційною системою і набором встановлених програм. У скороченому варіанті називається ВМ, VM (Virtual Machine), а також віртуальним або гостьовим сервером. Сенс у тому, що ми можемо запустити кілька «віртуальних» компутерів на одному фізично існуючому.

Номер слайду 3

Навіщо?Можливо ви розробник і вам потрібно перевіряти як буде працювати ваше програмне забезпечення. Можливо вам потрібно скористатися якоюсь програмою і не хочеться засмічувати свій компухтер. А може вам просто кортить зробити декілька експериментів. Наприклад що можна робити, а що ні. Або ж вам просто потрібно це для чогось іншого.

Номер слайду 4

Які ж наші кроки?Скачати та встановити Virtual. Box та пакет розширення для нього. Скачати образ Операційної Системи (на далі ОС)Створити віртуальну машину Запустити її та почати процес встановлення Після встановлення оновити та налаштувати за необхідністю

Номер слайду 5

Скачування усього необхідного. Почнемо з Virtual. Box. Заходимо на сайт проекту за посиланням https://www.virtualbox.orgабо одразу обираємо у меню навігації скачати та переходимо на https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads, качаємо файли для його інсталяції та файл розширення (Extension Pack) та встановлюємо їх.

Номер слайду 6

Скачування усього необхідного. Наступний у нас на черзі образ системи. Шукаємо у гуглі «образ віндовс» й переходимо на оф. Сайт майкрософт. Воно не дасть нам скачати, тому потрібно прикинутися мобільником. Заходимо у панель розробника та тиснемо на значок зміни відображення. Перезавантажуємо сайт. Обираємо необхідний нам варіант й качаємо.*32-bit або 64-bit залежить від налаштувань вашого кампудахера. 32 запуститься усюди але має обмежені можливості. Для роботи 64 у біос повинна бути увімкнена віртуалізація.

Номер слайду 7

Створення віртуальної машини. Натискаємо кнопку створити: Заповнюємо:- поле з назвою віртуалки та місцем розташування- обираємо той образ Windows 10, який ми скачали- ставимо галочку на «Skip Unattended Installation» й натискаємо «Next»- вказуємо кількість оперативної пам’яті та ядер процесора виділених їй

Номер слайду 8

Створення віртуальної машини. А також не забуваємо змінити кількість Гб які ви виділяєте їй для функціонування на вашому диску:

Номер слайду 9

Встановлення Windows

Номер слайду 10

Встановлення Windows

Номер слайду 11

Встановлення Windows

Номер слайду 12

Встановлення Windows

Номер слайду 13

Встановлення Windows

Номер слайду 14

Тепер чекаємо

Номер слайду 15

Встановлення Windows

Номер слайду 16

Встановлення Windows

Номер слайду 17

Встановлення Windows

Номер слайду 18

Встановлення Windows*поле паролю можна не заповнювати

Номер слайду 19

Встановлення Windows*вимикаємо тут усе

Номер слайду 20

Встановлення Windows. Все, тепер трошки зачекавши в нас є повністю встановлена шиндоус. Тепер залишається налаштовувати її, але про це у інший раз.

Номер слайду 21

Дякую усім за увагу

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
22 березня 2023
Переглядів
164
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку