Вишиванка– це частина національної культури, української традиції, це історія, родинний оберіг та сімейна реліквія.

Про матеріал
Вишиванка - це те, що дає відчуття очищення душі, патріотизму та позитив.Це українські традиції, які треба підтримувати. Мої діти теж ходять у вишиванках і шанують традиції, це у нас сімейне.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вишиванка- оберіг моє родини

Номер слайду 2

. Особисто для мене вишиванка – це частина національної культури, української традиції, це історія, родинний оберіг та сімейна реліквія. Вишиванку одягаю в особливих випадках – на сімейні та державні свята

Номер слайду 3

У моєму гардеробі є чотири вишиванки. Маю вишиванки на білому й чорному полотні. Звичайно, мені подобається одягати вишиті сорочки тому, що це наш національний одяг, наша культура, наші традиції та історія.

Номер слайду 4

Коли була дитиною, вишиванок так масово як зараз, не продавали. Але на всі новорічні ранки мама мені одягала вишиту сорочку і червону спідничку. Я була Українкою. Тепер дякую їй за таке виховання.

Номер слайду 5

Вишита сорочка - свого роду оберіг, символ здоров’я, добробуту та краси, щасливої долі й родової пам'яті, любові та святковості. Коли говорять, що людина народилася в сорочці, мають на увазі, що це - щаслива людина.  

Номер слайду 6

Вишиванка гріє, оберігає, надихає, наповнює світ красою, гармонією і любов‘ю.  Якби не було вишиванок - життя було б значно безбарвніше. Коли зовсім немає сили чи погано - одягай вишиванку і сила прибуде.

Номер слайду 7

Вишиванка - це те, що дає відчуття очищення душі, патріотизму та позитив. Це українські традиції, які треба підтримувати. Мої діти теж ходять у вишиванках і шанують традиції, це у нас сімейне.

pptx
Пов’язані теми
Я досліджую світ, Презентації
НУШ
Додано
4 березня 2023
Переглядів
478
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку