Виступ на педагогічні раді "Обмін досвідом щодо видів, форм, завдань під час дистанційного навчання".

Про матеріал
Виступ на педагогічні раді "Обмін досвідом щодо видів, форм, завдань під час дистанційного навчання".
Перегляд файлу

 

Добрий день, шановні колеги. Тема моєї доповіді звучить так: "Обмін досвідом щодо видів, форм, завдань під час дистанційного навчання".

 За час коронавірусу та війни ми були змушені знаходити шляхи впровадження продуктивного та якісного навчання усіма можливими способами. Увесь цей час працівники освіти розробляли та вдосконалювали різні освітні платформи для нас та учнів, щоб ми мали змогу навчатись попри складні обставини.

 Хочу поділитись з вами тими додатками, які я сама успішно практикую та які можуть бути корисними і для вас.

Перший додаток це гугл класрум, він є досить зручним як для нас - вчителів, так і для дітей. Тут ви легко можете прикріпити домашнє завдання, фото, відео або презентацію. Також це дає змогу слідкувати за виконанням призначеного завдання та виставляти оцінки за кожну роботу, що також є доступним як для дітей так і для батьків. Другий додаток це Педлет, зручні онлайн дошки які можна використовувати для подання нового матеріалу, прикріплення посилань на завдання та відео, та чат. Це чудовий спосіб отримати рефлексію, оскільки діти можуть додавати , створювати та коментувати поданий матеріал.

 Ще один спосіб для дітей пофантазувати про нову тему чи закріпити вже пройдену це комікси. Діти та і ми з вами любимо посидіти в телефоні читаючи смішні пости, ситуації чи меми. Завдяки сторіборд діти можуть створити щось своє, оригінальне та в той же час попрацювати аніматором обираючи фон, героїв та сюжет своєї історії.

Дуже цікавим додатком є едпазл, особливо для міркування, обговорення чи закріплення теми. Тут ви можете обрати відеоролик з ютуб згідно з тематикою уроку та додати питання чи завдання для дітей.

Також я використовую додаток квізлет , де можна вчити, практикувати та тестувати вивчені терміни.

 Хочеться, щоб і ви спробували "на собі" деякі додатки, тож давайте з вами спробуємо додаток кахут та ментіметр для того, щоб пересвідчитись чи дійсно це буде цікаво для наших учнів. 

 

docx
До підручника
Інформатика 9 клас (Бондаренко О.О., Ластовецький В.В., Пилипчук О.П., Шестопалов Є.А.)
Додано
20 березня 2023
Переглядів
713
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку