ВОЛЕЙБОЛ. ТЕХНІКА ВОЛЕЙБОЛУ.

Про матеріал

Граючи в волейбол всі гравці команди повинні тісно взаємодіяти один з одним. Найчастіше виграє та команда, в якій взаємодія відпрацьована найкраще. Гра в волейбол складається з подачі, переміщення по майданчику при виборі місця для прийому подачі, прийома падачі, паса або передачі для нападаючого удару, самого нападаючого удару та блоку який ставлять гравці перегороджуючи шлях м'ячу через сітку на свою половину майданчика.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВОЛЕЙБОЛТехніка волейболу. ОНВК №24 Решетняк Наталя Володимирівна

Номер слайду 2

Волейбол – спортивна командна гра яку придумав Вильям Моргам в 1895 році в Сполучених штатах Америки. Це гра з м’ячем між двома командами, у складі кожної з яких на майданчик виходить 6 гравців. Мета гри – перебити м’яч через сітку таким чином, щоб він упав на майданчик суперника.

Номер слайду 3

Граючи в волейбол всі гравці команди повинні тісно взаємодіяти один з одним. Найчастіше виграє та команда, в якій взаємодія відпрацьована найкраще.

Номер слайду 4

Гра в волейбол складається з подачі, переміщення по майданчику при виборі місця для прийому подачі, паса або передачі для нападаючого удару, самого нападаючого удару та блоку який ставлять гравці перегороджуючи шлях м’ячу через сітку на свою половину майданчика.

Номер слайду 5

Техніка волейболу складається з спеціальних технічних прийомів, які волейболісти застосовують в процесі гри. Основні технічні прийоми такі: пересування, стійка, подача, прийом і передачі, нападаючі удари та блокування.. Технічні прийоми

Номер слайду 6

Техніка волейболу за характером дій гравців поділяється на два великі розділи:техніку нападу. Техніка нападу складається з-подачі,-передачі м’яча -нападаючого удару.техніку захисту. Техніка захисту складається з-переміщень,-приймання м'яча -протидій (блокування).

Номер слайду 7

У кожному з цих розділів, тобто ТЕХНІКИ НАПАДУ і ТЕХНІКИ ЗАХИСТУ в сою чергу виділяються дві групи:техніка переміщень, техніка володіння м'ячем. Для того щоб вчасно та правильно зробити будь який технічний прийом треба правильно пересуватися по майданчику і не забувати приймати стійку для виконання цього самого технічного прийому.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Хандога Тарас
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
17 лютого 2022
Переглядів
588
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку