Вступ. Вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності та охорони праці. Основи проєктної діяльності. Методи проєктування.

Про матеріал
Створено відповідно до модельної навчальної програми «Технології. 5–6 класи» для закладів загальної середньої освіти (авт. Ходзицька І. Ю., Горобець О. В., Медвідь О. Ю., Пасічна Т. С., Приходько Ю. М.), що рекомендована Міністерством освіти і науки України (наказ Міністерства освіти і науки України від 12.07.2021 №795). Розробка уроку 5 клас технології НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вступ. Вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності та охорони праці. Основи проєктної діяльності. Методи проєктування.

Номер слайду 2

Інструктаж. Загальні правила внутрішньогорозпорядку в майстерні

Номер слайду 3

Інструктаж. Загальні правила внутрішньогорозпорядку в майстерні

Номер слайду 4

Інструктаж. Загальні правила виробничої гігієни

Номер слайду 5

Інструктаж. Правила безпечної праці під часвиконання практичних робіт

Номер слайду 6

Основи проєктної діяльностіДіяльність, під час якої розробляють та обґрунтовують зовнішній вигляд майбутнього виробу, визначають його властивості та спосіб виготовлення, називається проєктуванням. Проєкт — це нова ідея, задум, призначений стати майбутнім виробом. Де використовується проєктування?будівництво авіація автомобілебудування виготовленні одягу

Номер слайду 7

Основні етапипроєктної діяльності

Номер слайду 8

Графічні зображення в проєктуванніЕСКІЗ (МАЛЮНОК)виконують від руки;відображає зовнішній вигляд виробу, як його уявляє розробник. КРЕСЛЕНИКвиконують за допомогою креслярських інструментів, із зазначенням усіх розмірів, масштабу тощо. ОБ’ЄМНЕ ЗОБРАЖЕННЯостаточний вигляд виробу із різних боків.

Номер слайду 9

Домашнє завдання. Переглянути відеоматеріали про техніку безпеки в гугл-класі.

pptx
Додано
7 серпня 2023
Переглядів
2391
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку