Як поставити пароль на обліковий запис

Про матеріал
Матеріал до уроку (презентація) створений з метою навчити учнів убезпечувати дані на ПК чи ноутбуці. Навчитися створювати пароль на свій обліковий запис.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як убезпечити дані на ПК чи ноутбуці

Номер слайду 2

Найпростіший спосіб захистити інформацію – поставити пароль на вхід в обліковий запис під час запуску Windows. Ви можете створити кілька записів для кожного користувача, якщо комп’ютером користується ще хтось крім вас. При цьому сторонній юзер не отримає доступу до ваших даних. Або створіть обліковий запис «Гість» з обмеженим доступом до інформації.

Номер слайду 3

Як встановити пароль на Windows 101. У спливаючому меню «Пуск» знайдіть іконку «Параметри» (у вигляді зубчастого колеса, розташована зліва). Натисніть на неї.

Номер слайду 4

2. З’явиться вікно під назвою «Параметри Windows». Серед представлених розділів потрібно вибрати «Облікові записи»

Номер слайду 5

3. Виникне вікно, де на панелі зліва треба знайти «Параметри входу» і вибрати цей пункт4. Справа, в розділі «Пароль», оберіть «Додати»

Номер слайду 6

5. З’явиться віконце «Створення пароля», де буде всього три поля. У верхньому введіть код, нижче повторіть його6. У третьому полі можна створити підказку для шифру. Це необов’язкова опція. Вона допоможе, якщо ви забудете введену комбінацію7. Натисніть «Далі», а потім «Готово»

Номер слайду 7

Пароль на вхід у систему встановлено. Спробуйте перезапустити ПК і зайти під своїм обліковим записом, використовуючи новий захист. Невеличка порада. Якщо ви на деякий час залишаєте ноутбук увімкненим, переводьте його в режим очікування або встановіть час автоматичного переходу. Тоді при повторній активації системи вона знову запросить код входу. Так ви убезпечите свій девайс, коли ненадовго відходите. І немає потреби щоразу вмикати-вимикати ПК або хвилюватися, що хтось відкриє важливі документи під час вашої відсутності.

Номер слайду 8

Дякую за увагу.

pptx
Додано
9 березня 2021
Переглядів
553
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку