Зачиняй міцніше кран, щоб не витік океан

Про матеріал
Презентація на тему "Зачиняй міцніше кран, щоб не витік океан".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ковалевська Вероніка. Зачиняй міцніше кран, щоб не витік океан

Номер слайду 2

Вода входить до складу всіх організмів біосфери, у тому числі і до складу тіла людини. У ньому вона виконує роль структурного компонента, розчинника і переносника поживних речовин, учасника біохімічних процесів, регулятора теплообміну з навколишнім середовищем. Від забезпеченості водою зале­жить життєдіяльність усіх живих організмів. Вода регулює клімат планети забезпечує господарську та промислову діяльність людей.

Номер слайду 3

Як економити воду:приймати душ замість ванни вимикати крани, коли не користуєтеся водою, наприклад, коли чистите зубиполивати город до сходу сонця або після його заходу, щоб уникнути випаровування, що призводить до нераціонального використання води. Завжди щільно закривати кран. Купувати економічну сантехніку-унітаз із двома режимами зливу. Закривати кран, коли чистите зуби.

Номер слайду 4

Правила раціонального використання води. Використовувати якомога менше хімічних засобів у побуті. Не змивати сміття та ліки в каналізацію. Намагатися не використовувати пластик. Не використовувати пестицидів і гербіцидів. Запобігати ерозії ґрунту.

Номер слайду 5

Вода потрібна нам кожного дня - ми використовуємо її для пиття, приготування їжі, миття, охолодження, нагрівання й майже на кожному етапі виробництва товарів.

Номер слайду 6

Дякую за увагу!

pptx
Додано
2 листопада 2023
Переглядів
269
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку