Узагальнюємо знання про прикметник. Харчування – яке? – важливе, корисне, поживне, різноманітне, збалансоване…style.colorfillcolorfill.type
Номер слайду 3
Номер слайду 4
Гра “Корисно чи шкідливо?”
Номер слайду 5
Апельсин – сухий , тьмяний цитрус. Має неяскравий аромат, гірко-солоний смак. Він бідний на вітамін С. Фрукт шкідливий для організму людини. Соковитий,насичений. Кисло - солодкийбагатийкорисний. Цукерки – ненависні смаколики дітей. Вони солоні. Кожна цукерочка у тьмяній обгортці. Але багато цих солодощів корисні , особливо для великих дітей.улюбленісолодкіяскравійшкідливімаленькихяскравий
Номер слайду 6
Яйце – продукт рослинного походження. Воно дуже шкідливе для кісток, особливо взимку, коли сонячна погода. Багато людей полюбляють його навіть приготованим.тваринногокориснепохмурасирим. Йогурт – несмачний і шкідливий напій. Найгірший помічник травної системи людини. Містить пасивні пробіотики. Може містити одноманітні добавки.смачнийнайкращийактивнірізноманітнікорисний
Номер слайду 7
Продумане, вітамінне, збалансоване, помірне…
Номер слайду 8
Солоний, або болгарський перець – штучний скарб для організму. Містить малу кількість вітамінів. Це сухий, м’ясистий овоч. Може бути однакових кольорів.солодкийсправжнійвеликусоковитийрізних. М’ясо – рослинний продукт, має слабкий смак. Містить багато однакових вітамінів та мікроелементів. Найшкідливіше у вареному чи запеченому вигляді.твариннийсильнийрізнихнайкорисніше