Завдання № 1
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом.
Варіант |
Кухар |
I |
Борщ український 10 порцій по 500 гр. |
II |
Суп картопляний з макаронними виробами 20 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 2
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр. |
II |
Суп картопляний з крупою 20 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 3
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».
Вам пропонуеться виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом
Варіант |
Кухар |
I |
Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр. |
II |
Суп картопляний з бобовими 20 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 4
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом
Варіант |
Кухар |
I |
Суп-локшина домашня 20 порцій по 500 гр. |
II |
Розсольник петербурзький 50 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 5
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем при їдальні ліцею.
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр. |
II |
Куліш пшоняний 50 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 6
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Наталіне".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Крупник гречаний 10 порцій по 260 гр. |
II |
Каша розсипчаста гречана на 2000 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 7
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Затишок".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Лапшевник з сиром 10 порцій по 310 гр. |
II |
Макарони відварні з овочами 20 порцій
|
Термін виконання : 4 години
Завдання № 8
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Каштан".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Котлети моркв'яні 10 порцій по 175 гр. |
II |
Каша мана молочна 20 порцій по 250 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 9
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в їдальні «Затишок».
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Запіканка рисова зi сметаною 10 порцій по 200/30 гр. |
II |
Бобові зі шпиком 20 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 10
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Каштан".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Картопля відварна 200 порцій |
II |
Капуста тушкована з грибами 10 порцій по 250 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 11
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Слобода".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Риба смажена в тісті 10 порцій по 200/25 гр. |
II |
Картопля смажена 50 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 12
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Перлина".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Млинці 10 порцій |
II |
Вареники ліниві 200 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№13
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Райський уголок".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Пельмені 5 порцій |
II |
Вареники з сиром 50 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 14
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Діоніс".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Капуста ушкована 10 порцій |
II |
Кабачки смажені 20 порції |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 15
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Капуста ушкована 10 порцій |
II |
Картопля тушкована 20 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 16
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе ,,Калиба".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Каша мана 10 порцій |
II |
Каша рисова з цибулею і шпиком 20 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 17
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом.
Варіант |
Кухар |
I |
Суп картопляний з макаронними виробами 20 порцій по 500 гр. |
II |
Борщ український 10 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 18
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
. Суп картопляний з крупою 20 порцій по 500 гр. |
II |
Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 19
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».
Вам пропонуеться виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом
Варіант |
Кухар |
I |
Суп картопляний з бобовими 20 порцій по 500 гр. |
II |
Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 20
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом
Варіант |
Кухар |
I |
Розсольник петербурзький 50 порцій по 500 гр. |
II |
Суп-локшина домашня 20 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 21
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем при їдальні ліцею.
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Куліш пшоняний 50 порцій по 500 гр. |
II |
Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 22
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Наталіне".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Каша розсипчаста гречана на 2000 гр. |
II |
Крупник гречаний 10 порцій по 260 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 23
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Затишок".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Макарони відварні з овочами 20 порцій |
II |
Лапшевник з сиром 10 порцій по 310 гр.
|
Термін виконання : 4 години
Завдання № 24
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Каштан".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Каша мана молочна 20 порцій по 250 гр. |
II |
Котлети моркв'яні 10 порцій по 175 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 25
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в їдальні «Затишок».
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Бобові зі шпиком 20 порцій |
II |
Запіканка рисова зi сметаною 10 порцій по 200/30 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 26
Теоретична частина.
Ви працюете кухарем в кафе „Каштан".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Капуста тушкована з грибами 10 порцій по 250 гр. |
II |
Картопля відварна 200 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 27
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Слобода".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Картопля смажена 50 порцій |
II |
Риба смажена в тісті 10 порцій по 200/25 гр. |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 28
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Перлина".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Вареники ліниві 200 порцій |
II |
Млинці 10 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№29
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Райский уголок".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Вареники з сиром 50 порцій |
II |
Пельмені 5 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання № 30
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе „Діоніс".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Кабачки смажені 20 порції |
II |
Капуста ушкована 10 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 31
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Картопля тушкована 20 порцій |
II |
Капуста ушкована 10 порцій |
Термін виконання : 4 години
Завдання№ 32
Теоретична частина.
Ви працюєте кухарем в кафе ,,Калиба".
Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:
Варіант |
Кухар |
I |
Каша рисова з цибулею і шпиком 20 порцій |
II |
Каша манна 10 порцій |
Термін виконання : 4 години