Завдання ККЗ професії "Кухар"

Про матеріал
Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний». Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом. 1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості. 2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех. Опишіть організацію робочого місця. 3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної картки.
Перегляд файлу

Завдання № 1

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом.

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Борщ український 10 порцій по 500 гр.

II

Суп картопляний з макаронними виробами

20 порцій по 500 гр.

Термін виконання : 4 години

 

Завдання № 2

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".

 Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4.    Вкажітъ вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні poбіт.

 

Варіант

Кухар

I

Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр.

II

Суп картопляний з крупою 20 порцій по 500 гр.

Термін виконання : 4 години

 


Завдання № 3

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».

Вам пропонуеться виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимога до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4.    Вкажіть вимоги caнітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр.

II

Суп картопляний з бобовими 20 порцій по 500 гр.

 

Термін виконання : 4 години

 

 

Завдання № 4

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом

  1.     Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4.     Вкажіть вимоги caнітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Суп-локшина домашня 20 порцій по 500 гр.

II

Розсольник петербурзький 50 порцій по 500 гр.

Термін виконання : 4 години

 


Завдання № 5

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем при їдальні ліцею.

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4.    Вкажітъ вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр.

II

Куліш пшоняний 50 порцій по 500 гр.

 

Термін виконання : 4 години

 

Завдання № 6

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Наталіне".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4. Вкажітъ вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Крупник гречаний 10 порцій по 260 гр.

II

Каша розсипчаста гречана на  2000 гр.

 

 

Термін виконання : 4 години

 


Завдання № 7

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Затишок".

 Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Лапшевник з сиром 10 порцій по 310 гр.

II

Макарони відварні з овочами 20 порцій

 

 

 

Термін виконання : 4 години

                               

Завдання № 8

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Каштан".

    Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  1. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  2. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.

Варіант

Кухар

I

Котлети моркв'яні 10 порцій по 175 гр.

II

Каша мана молочна 20 порцій по 250 гр.

  1.    Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Термін виконання : 4 години

 

 


Завдання № 9

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в їдальні «Затишок».

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Запіканка рисова зi сметаною 10 порцій по 200/30 гр.

II

Бобові зі шпиком 20 порцій

Термін виконання : 4 години

 

Завдання№ 10

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Каштан".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Картопля відварна 200 порцій

II

Капуста тушкована з грибами 10 порцій по 250 гр.

Термін виконання : 4 години

 

 


Завдання№ 11

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Слобода".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Риба смажена в тісті 10 порцій по 200/25 гр.

II

Картопля смажена 50 порцій

 

Термін виконання : 4 години

 

Завдання№ 12

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Перлина".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4.   Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Млинці 10 порцій

II

Вареники ліниві 200 порцій

 

Термін виконання : 4 години


Завдання№13

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Райський уголок".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Пельмені 5 порцій

II

Вареники з сиром 50 порцій

Термін виконання : 4 години

 

Завдання № 14

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Діоніс".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4.   Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Капуста ушкована 10 порцій

II

Кабачки смажені 20 порції

Термін виконання : 4 години

 


Завдання№ 15

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Капуста ушкована 10 порцій

II

Картопля тушкована 20 порцій

Термін виконання : 4 години

 

 

 

 

Завдання№ 16

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе ,,Калиба".

 Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Каша мана 10 порцій

II

Каша рисова з цибулею і шпиком 20 порцій

Термін виконання : 4 години 


Завдання № 17

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом.

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Суп картопляний з макаронними виробами

20 порцій по 500 гр.

II

Борщ український 10 порцій по 500 гр.

Термін виконання : 4 години

 

Завдання № 18

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".

 Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4.    Вкажітъ вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні poбіт.

 

Варіант

Кухар

I

. Суп картопляний з крупою 20 порцій по 500 гр.

II

Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр

Термін виконання : 4 години

 


Завдання № 19

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».

Вам пропонуеться виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимога до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4.    Вкажіть вимоги caнітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Суп картопляний з бобовими 20 порцій по 500 гр.

II

Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр.

 

Термін виконання : 4 години

 

 

Завдання № 20

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Бескід".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно iз запропонованим варіантом

  1.     Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4.     Вкажіть вимоги caнітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Розсольник петербурзький 50 порцій по 500 гр.

II

Суп-локшина домашня 20 порцій по 500 гр.

Термін виконання : 4 години

 


Завдання № 21

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем при їдальні ліцею.

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4.    Вкажітъ вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

 

Варіант

Кухар

I

Куліш пшоняний 50 порцій по 500 гр.

II

Розсольник домашній 20 порцій по 500 гр.

 

Термін виконання : 4 години

 

Завдання № 22

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Наталіне".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної
    картки.
  4. Вкажітъ вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Каша розсипчаста гречана на  2000 гр.

II

Крупник гречаний 10 порцій по 260 гр.

 

 

Термін виконання : 4 години

 


Завдання № 23

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Затишок".

 Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості.
  2. Підберітъ технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технологічної картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Макарони відварні з овочами 20 порцій

II

Лапшевник з сиром 10 порцій по 310 гр.

 

 

 

Термін виконання : 4 години

                               

Завдання № 24

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Каштан".

    Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  1. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  2. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.

Варіант

Кухар

I

Каша мана молочна 20 порцій по 250 гр.

II

Котлети моркв'яні 10 порцій по 175 гр.

  1.    Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Термін виконання : 4 години

 

 


Завдання № 25

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в їдальні «Затишок».

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Бобові зі шпиком 20 порцій

II

Запіканка рисова зi сметаною 10 порцій по 200/30 гр.

Термін виконання : 4 години

 

Завдання№ 26

 Теоретична частина.

Ви працюете кухарем в кафе „Каштан".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Капуста тушкована з грибами 10 порцій по 250 гр.

II

Картопля відварна 200 порцій

Термін виконання : 4 години

 

 


Завдання№ 27

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Слобода".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Картопля смажена 50 порцій

II

Риба смажена в тісті 10 порцій по 200/25 гр.

 

Термін виконання : 4 години

 

Завдання№ 28

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Перлина".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4.   Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Вареники ліниві 200 порцій

II

Млинці 10 порцій

 

Термін виконання : 4 години


Завдання№29

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Райский уголок".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Вареники з сиром 50 порцій

II

Пельмені 5 порцій

Термін виконання : 4 години

 

Завдання № 30

Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе „Діоніс".

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1.    Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4.   Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Кабачки смажені 20 порції

II

Капуста ушкована 10 порцій

Термін виконання : 4 години

 


Завдання№ 31

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в ресторані «Зоряний».

Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Картопля тушкована 20 порцій

II

Капуста ушкована 10 порцій

Термін виконання : 4 години

 

 

 

 

Завдання№ 32

 Теоретична частина.

Ви працюєте кухарем в кафе ,,Калиба".

 Вам пропонується виконати вказані роботи згідно із запропонованим варіантом:

  1. Опишіть технологічну послідовність приготування та вимоги до якості
  2. Підберіть технологічне обладнання, інструмент, сировину, цех.
    Опишіть організацію робочого місця.
  3. Виконайте відповідні розрахунки витрат сировини згідно технолоичної
    картки.
  4. Вкажіть вимоги санітарії та техніки безпеки при виконанні робіт.

Варіант

Кухар

I

Каша рисова з цибулею і шпиком 20 порцій

II

Каша манна 10 порцій

Термін виконання : 4 години 


 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
10 лютого 2020
Переглядів
797
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку