ЗВІТ
про проведену роботу
з організаційно-прогнозуючого етапу
проєкту “Гайда на кухню!”
серед здобувачів освіти 5-10 класів
КЗО «Криворізької спеціальної
школи « Сузір’я» ДОР»
Організаційно-прогнозуючий етап займає термін з
01.09.2021 р. по 01.09.2021 р.
За цей час була проведена така робота:
-
ознайомлення членів педагогічного колективу та батьківську громаду з початком проведення роботи в закладі (протягом 09.2021-09.2024рр.) з надання практичної допомоги учням з формування у них культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя; соціалізація дітей з порушеннями слуху та дітей з тяжкими порушеннями мовлення (педагогічна рада, 08.2021р.);
-
опрацювання спеціальної та професійної літератури з питань приготування здорової їжі, поняття “здорового харчування” тощо (09.2021р. - 09.2022р.);
-
визначений напрямок роботи; актуальність теми, мета, об’єкт, предмет, завдання проєктної діяльності в закладі; зміст проведеної роботи та очікувані результати (09.2021р.);
-
інформування батьківської громади про проведення проєкту (09.2021р.);
-
складання плану роботи над проєктом (09.2021р.);
-
розробка анкет для учнів та батьків (10.2021р.);
-
анкетування учнів та батьків (11.2021р.);
-
опрацювання, аналіз анкет, визначення основних напрямків щодо проведення роботи у виявлених проблемних питаннях (12.2021р.);
-
оформлення документації (05.2022р.);
-
створення навчально-матеріальної бази для проведення проєктної діяльності через оформлення заявок на придбання потрібних інструментів, пристроїв, пристосувань тощо (01.2022р.-05.2022р.);
-
поширення інформації про проведення проєкту на різних інтернет-платформах, а саме: освітній проєкт “На урок” та особистий блог “Сторінка вчителя трудового навчання Назаренко ВГ” у соціальній мережі “Facebook” (09.2021р.-09.2022р.);
-
коректування змісту та тем уроків з предмету “Трудове навчання” через конкретизацію, заміну переліку приготування страв під час навчання за дистаційною формою.
Але також не була виконана запланована робота в зв’язку з введенням воєнного стану у країні, а саме:
- не проведені майстер-класи з приготування страв здорового харчування;
- не заплановане фінансування за заявкою для придбання потрібних для проведення роботи над проєктом пристроїв, інструментів, пристосувань тощо.
Подальша праця буде проводитися відповідно плану роботи над проєктом.