Звіт про проведену роботу з І етапу проєкту "Гайда на кухню!"

Про матеріал
Проєкт створений з метою цілісного формування культури споживання їжі; виховання ставлення здобувачів освіти з ООП до свого здоров'я як до особистих цінностей, стан якого залежить від власної харчової поведінки конкретно кожної людини; усвідомлення цінності свого здоров'я.
Перегляд файлу

ЗВІТ 

про проведену роботу

з організаційно-прогнозуючого етапу

проєкту “Гайда на кухню!” 

серед здобувачів освіти 5-10 класів

КЗО «Криворізької спеціальної

школи « Сузір’я» ДОР»

 

        Організаційно-прогнозуючий етап займає термін з

    01.09.2021 р. по 01.09.2021 р.

 

     За цей час була проведена така робота:

  • ознайомлення членів педагогічного колективу та батьківську громаду з початком проведення роботи в закладі (протягом 09.2021-09.2024рр.) з надання практичної допомоги учням з формування у них  культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя; соціалізація дітей з порушеннями слуху та дітей з тяжкими порушеннями мовлення (педагогічна рада, 08.2021р.);
  • опрацювання спеціальної та професійної літератури з питань приготування здорової їжі, поняття “здорового харчування” тощо (09.2021р. - 09.2022р.);
  • визначений напрямок роботи; актуальність теми,  мета, об’єкт, предмет, завдання проєктної діяльності в закладі; зміст проведеної роботи та очікувані результати (09.2021р.);
  • інформування батьківської громади про проведення проєкту (09.2021р.);
  • складання плану роботи над проєктом (09.2021р.);
  • розробка анкет для учнів та батьків (10.2021р.);
  • анкетування учнів та батьків (11.2021р.);
  • опрацювання, аналіз анкет, визначення основних напрямків щодо проведення роботи у виявлених проблемних питаннях (12.2021р.);
  • оформлення документації (05.2022р.);
  • створення навчально-матеріальної бази для проведення проєктної діяльності через оформлення заявок на придбання потрібних інструментів, пристроїв, пристосувань тощо (01.2022р.-05.2022р.);
  • поширення інформації про проведення проєкту на різних інтернет-платформах, а саме: освітній проєкт “На урок” та особистий блог “Сторінка вчителя трудового навчання Назаренко ВГ”  у соціальній мережі “Facebook” (09.2021р.-09.2022р.);
  • коректування змісту та тем уроків з предмету “Трудове навчання” через конкретизацію, заміну переліку приготування страв під час навчання за дистаційною формою.

 

 

 

 Але також не була виконана запланована робота в зв’язку з введенням воєнного стану у країні, а саме:

- не проведені майстер-класи з приготування страв здорового харчування;

- не заплановане фінансування за заявкою для придбання потрібних для проведення роботи над проєктом пристроїв, інструментів, пристосувань тощо.

 

      Подальша праця буде проводитися відповідно плану роботи над проєктом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Максименко Ольга Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
doc
Пов’язані теми
Трудове навчання, Інші матеріали
Інкл
Додано
15 листопада 2022
Переглядів
144
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку