ЗВІТ
про проведену роботу
з ІІ формуючого (практичного) етапу проєкту “Гайда на кухню!”
серед здобувачів освіти 5-10 класів КЗО «Криворізької спеціальної
школи «Сузір’я» ДОР»
Формуючий (практичний) етап займає термін з 01.09.2022 р. по 01.09.2023 р.
За цей час була проведена така робота:
1. Презентаційні матеріали (10 шт):
- “Види гарячих напоїв. Практична робота. Технологія приготування чаю каркаде”
- “Практична робота. Технологія приготування лимонаду”
- “Практична робота. Технологія приготування закритого бутерброду”
- “Практична робота. Технологія приготування бургеру”
- “Практична робота. Технологія приготування салату з яйцем та зеленою цибулею”
- “Практична робота. Технологія приготування картопляного салату”
- “Практична робота. Технологія приготування салату з буряком та сухариками”
- “Практична робота. Технологія приготування салату з буряком, картоплею та квашеною капустою”
- “Практична робота. Технологія приготування салату з капусти з ароматною олією”
-“Практична робота. Технологія приготування салату з капусти з насінням”
Подальша робота над проєктом буде проводитися відповідно плану роботи, а саме: з 09.2023р по 09.2024р. проводиться узагальнюючий етап під час якого заплановано:
1.Проведення роботи за відкорегованою програмою варіативного модулю «Школа здорового харчування» 5-10 класи. (09.2023р.-09.2024р.)
2. Затвердження програми варіативного модулю «Школа здорового харчування» 5-10 класи на засіданні методичного об’єднання /методичної ради /педагогічної ради. (08.2024р.)
3. Оформлення матеріалів, методичних рекомендацій, результатів проведеної роботи (05.2024р.-08.2024р.)
4. Моніторинг учасників проєкту щодо нагальності введення в освітню діяльність закладу роботи з формування культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя ( 05.2024р.)
5. Поширення інформації про проведення проєкту через мережу- інтернет (09.2022р.- 09.2023р.)