Звіт про проведену роботу з ІІ етапу проєкту "Гайда на кухню!"

Про матеріал
Проєкт створений з метою цілісного формування культури споживання їжі; виховання ставлення здобувачів освіти з ООП до свого здоров'я як до особистих цінностей, стан якого залежить від власної харчової поведінки конкретно кожної людини; усвідомлення цінності свого здоров'я.
Перегляд файлу

ЗВІТ 

про проведену роботу

з ІІ формуючого (практичного) етапу проєкту “Гайда на кухню!” 

серед здобувачів освіти 5-10 класів КЗО «Криворізької спеціальної

школи «Сузір’я» ДОР»

 

        Формуючий (практичний) етап  займає термін з 01.09.2022 р. по 01.09.2023 р.

     За цей час була проведена така робота:

  • коректування змісту та тем уроків з предмету “Трудове навчання” через конкретизацію, заміну переліку приготування страв під час навчання за дистанційною формою (09.2022р.)
  •    проведення уроків з предмету «Трудове навчання» з оновленим (адаптованим переліком страв (01.2023-06.2023р.)
  •    складання переліку рецептури страв, які використовувались для приготування на уроках (01.2023-06.2023р.)
  •    складання рецептури страв, які використовувались для приготування на уроках (01.2023-06.2023р.)
  •    розробка та оформлення презентаційних матеріалів щодо приготування страв (01.2023-06.2023р.)
  •    оформлення документації (09.2023р.);
  •    опрацювання спеціальної та професійної літератури з питань приготування здорової їжі, поняття “здорового харчування” тощо (09.2022р. - 09.2023р.);
  •    поширення інформації про проведення проєкту на різних інтернет-платформах, а саме: освітній проєкт “На урок” та особистий блог “Сторінка вчителя трудового навчання Назаренко ВГ”  у соціальній мережі “Facebook” (до 09.2023р.);
  •    виготовлення наочного матеріалу:

1. Презентаційні матеріали (10 шт):

- “Види гарячих напоїв. Практична робота. Технологія приготування чаю каркаде”

- “Практична робота. Технологія приготування лимонаду”

- “Практична робота. Технологія приготування закритого бутерброду”

- “Практична робота. Технологія приготування бургеру”

- “Практична робота. Технологія приготування салату з яйцем та зеленою цибулею”

- “Практична робота. Технологія приготування картопляного салату”

- “Практична робота. Технологія приготування салату з буряком та сухариками”

- “Практична робота. Технологія приготування салату з буряком, картоплею та квашеною капустою”

- “Практична робота. Технологія приготування салату з капусти з ароматною олією”

-“Практична робота. Технологія приготування салату з капусти з насінням”

 

 

      Подальша робота над проєктом буде проводитися відповідно плану роботи, а саме: з 09.2023р по 09.2024р. проводиться узагальнюючий етап під час якого заплановано:

1.Проведення роботи за відкорегованою програмою варіативного модулю «Школа здорового харчування» 5-10 класи. (09.2023р.-09.2024р.)

 

2. Затвердження  програми варіативного модулю «Школа здорового харчування» 5-10 класи на засіданні методичного об’єднання /методичної ради /педагогічної ради. (08.2024р.)

 

3. Оформлення матеріалів, методичних рекомендацій, результатів проведеної роботи (05.2024р.-08.2024р.)

 

4. Моніторинг учасників проєкту щодо нагальності введення в освітню діяльність закладу роботи з формування культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя ( 05.2024р.)

 

5. Поширення інформації про проведення проєкту через мережу- інтернет (09.2022р.- 09.2023р.)

 

 

 

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Трудове навчання, Інші матеріали
Інкл
Додано
1 листопада 2023
Переглядів
56
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку