ЗВІТ
про проведену роботу
з узагальнюючого етапу проєкту “Гайда на кухню!”
серед здобувачів освіти 5-10 класів
КЗО «Криворізької спеціальної
школи «Сузір’я» ДОР»
Узагальнюючий етап займає термін з 01.09.2023 р. по 01.09.2024 р.
За цей час була проведена така робота:
-
проведення роботи за відкорегованою програмою варіативного модулю «Школа здорового харчування» 5-10 класи (09.2023р.-09.2024р.);
-
затвердження програми варіативного модулю «Школа здорового харчування» 5-10 класи на засіданні методичного об’єднання /методичної ради /педагогічної ради. (25.12.2023р/08.2024р.);
-
оформлення матеріалів, методичних рекомендацій, результатів проведеної роботи (05.2024р.-08.2024р.);
-
моніторинг учасників проєкту щодо нагальності введення в освітню діяльність закладу роботи з формування культури та основ здорового харчування, правильних харчових звичок та здорового способу життя ( 05.2024р.);
-
розробка методичних рекомендацій “Впровадження проєкту “Гайда на кухню” в освітньо--корекційний процес спеціальної школи — один із головних чинників виховання в учнів з особливими потребами
ставлення до свого здоров’я як до особистих цінностей.”
-
поширення інформації про проведення проєкту на різних інтернет-платформах, а саме: освітній проєкт “На урок” та особистий блог “Сторінка вчителя трудового навчання спеціальної школи” у соціальній мережі “Facebook” (09.2023р.- 09.2024р.);
-
проведення майстер класу з приготування страви “Печені яблука” (24.04.2024р.)
-
звітування щодо проведення проєкту на засіданні методичного об’єднання /методичної ради та педагогічної ради (06.2024р).